Diari Més

Mas Pellicer inicia la temporada a la Barça Academy de Tarragona

Fins al juny, els joves podran exercitar-se un dia a la setmana de la mateixa manera que els seus ídols

Els nens experimentaran com entrena el primer equip del Barça.

Mas Pellicer inicia la temporada a la Barça Academy de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 30 de setembre inicia la temporada d’entrenaments de perfeccionament a les diferents localitats catalanes on s’ubiquen les Barça Academy i, a Tarragona, donarà el tret de sortida al camp municipal de Mas Pellicer, a Reus.

En aquesta temporada 2019-20, el Barça compta amb cinc escoles de perfeccionament i tecnificació per als alumnes de 5 a 14 anys amb l’objectiu de transmetre la metodologia d’entrenaments a tot el territori català i donar la possibilitat a tots els jugadors i jugadores, entrenar un dia a la setmana com els seus ídols sense deixar de treballar amb el seu respectiu club. Els entrenaments al camp reusenc s’allargaran fins al mes de juny.

La iniciativa va dirigida a totes els i les alumnes de 5 a 14 anys jugadors i porters de la província. Els entrenaments es realitzaran al camp Municipal de Mas Pellicer en l’horari de tres quarts de sis a un quart de vuit de la tarda.

Agustí Zaera, coordinador de l’Escola explica «es busca el creixement del jugador amb un treball personalitzat amb l’objectiu de millorar la tècnica individual de cada jugador i porter». «La idea no és competir amb altres clubs, més aviat al contrari, treballar colze a colze amb ells per a perfeccionar la destresa individual de cada alumne», sentencia el coordinador.

tracking