Diari Més

Sumar els tres primers punts a casa per començar a somiar

Xavi Bartolo va remarcar en la roda de premsa que per aconseguir els objectius l'equip s'ha de mostrar sòlid defensivament

Damián Petcoff, en el Nàstic-Llagostera

Damián Petcoff, en el Nàstic-LlagosteraGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona va assaborir la victòria al camp de l'Ebroi ha d'intentar no allunyar-se d'aquesta dinàmica, i menys jugant a casa. Endur-se els tres primers punts del Nou Estadi i aconseguir sumar 6 punts en dues jornades és el que necessita un equip que va plantejar molts dubtes a l'inici de temporada.

Les baixes, ja conegudes, per aquest matx sónJaviMárquez, Pol Prats i Gerard Oliva. La resta de jugadors estan disponibles per XaviBartolo, qui va remarcar en la roda de premsa prèvia al matx que per aconseguir els objectius, l'equip s'ha de mostrar sòlid defensivament. Per aquestmoituBartoloapostarà per una defensa de cinc amb tres centrals amb Bernabé a la porteria, iBonilla,ValentínPerone,Goldari Rodríguez. El mig del camp serà perMartín,PetcoffiViti, i siBartolono vol trencar la dinàmica guanyadora de l'equip, apostarà per donar continuïtat en l'atac aBallesterosiBrugui.

El Nàstic tindrà davant aJaviJiménez, CristianLobatoiEloyGila, exjugadors del club tarragoní. El Cornellà arriba a Tarragona amb cinc punts a la taula classificatòria, un més que el Nàstic.

tracking