Diari Més

Un Nàstic obligat a guanyar per fer néixer la il·lusió

Els de Tarragona s'enfronten a un CD Ebro que ha sumat 4 punts i que ocupa l'onzena posició en la classificació

Jonathan Pereira es disposa a centrar durant un moment del Nàstic-Llagostera

Jonathan Pereira es disposa a centrar durant un moment del Nàstic-LlagosteraGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona no pot fallar. De ben segur que és el que pensen els aficionats granes després de la dolorosa derrota de la jornada passada contra l'Andorra. I és que el Nàstic no alça el vol i després de tres jornades disputades només suma un punt, insuficient per les aspiracions del club de tornar a la categoria de plata el més aviat millor.

Els de Tarragona s'enfronten en la quarta jornada de la Segona Divisió B a un CDEbroque ha sumat 4 punts. Els aragonesos són onzens a la taula classificatòria i només han encaixat un gol. A aquesta estadística, però, se li ha de sumar el fet que els homes deManoloGonzález només han aconseguit una diana en els tres partits disputats, i de penal.

Canvi de sistema

XaviBartolono podrà comptar amb els lesionats Pol Prats iJaviMarquez, ni amb el sancionatBonilla. Potser per aquest motiu l'onze inicial del Nàstic s'espera diferent iBartoloabandonarà el 4-3-3 per donar pas a un 4-4-2 format per Bernabé, PolValentin,Goldar,Perone,Giner, PolBallesteros,Viti,Petcoff,Brugui, Pedro Martin i Jonathan Pereira com a principal novetat en la formació inicial.

El Nàstic s'hijuga molt

La paciència de l'afició tarragonina començaa esgotar-se, ja que tot i només haver-se disputat tres jornades l'equip no carbura. L'empat alJohanCruyff contra el Barcelona B sembla un miratge, i les doloroses derrotes contra el Llagostera i l'Andorra al Nou Estadi obliguen als de XaviBartoloa fer-se forts fora de casa per intentar calmar els ànims de l'afició. El club, que té com a objectiu l'ascens, no es pot permetre tornar a casa amb elcasellerbuit.

tracking