Diari Més

Bartolo: «Em preocupa la feblesa defensiva i la imatge de l'últim partit»

El tècnic grana ha comparegut per valorar el treball de la plantilla durant la setmana de cara al partit contra el CD Ebro

Xavi Bartolo, durant la compareixença.

Bartolo: «Em preocupa la feblesa defensiva i la imatge de l'últim partit»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic, Xavi Bartolo, ha comparegut aquest divendres per parlar sobre el partit que disputarà l'equip aquest diumenge contra el CD Ebro. El tècnic grana ha assegurat que l'equip hapreparat la setmana amb tres entrenaments sobre gespa artificial.

Sobre el rival, ha valora que aquest «té molta solidesa defensiva i ja té quatre punts» i creu que «estaran crescuts perquè venen d’una victòria».

Bartolo ha confessat que «portem tres temporades dolentes i entenc que l’aficionat es cansi de la situació. Estem a la jornada tres i hem començat pitjor del que pensàvem».

Sobre el partit que van disputar el passat diumenge contra l’Andorra al Nou Estadi, assegura que «en tota la pretemporada no hem donat la imatge de la primera part de l’altre dia». El tècnic ha plantejat coses diferents, a més de simplificar el missatge. De cara al futur espera sumar victòries a partir de la solidesa defensiva.

Tot i que sap, que tres temporades és poc, li preocupa «la feblesa defensiva i la imatge de l’últim partit» i assegura que és una cosa que han de canviar «radicalment».

tracking