Diari Més

Fernando Román Román serà l'encarregat de xiular el partit contra el CD Ebro

El col·legiat suma 10 temporades a Segona B

L'àrbitre ha xiulat un partit aquesta temporada.

Fernando Román Román serà l'encarregat de xiular el partit contra el CD EbroRFEF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic ja coneix l’encarregat de xiular el partit que els enfrontarà al CD Ebro aquest diumenge a les 12 del migdia. L’àrbitre designat és Fernando Román Román, un clàssic de la categoria de bronze del futbol espanyol.

Román Román suma ja 10 temporades a Segona Divisió B, arbitrant un total de 124 partits, ensenyant 733 targetes grogues i 32 vermelles. En detall, la mitjana de targetes grogues per partit és de 5,91 i la de vermelles de 0,26, tot i que les xifres d’enguany s’han incrementat notòriament.

En la temporada actual, la 2019-20 Román Román ha dirigit un partit de les tres jornades que s’han disputat. Aquest va ser el duel entre el Calahorra i el Real Unión, del grup primer de Segona B i que va acabar amb victòria dels locals per 2-0. En aquest enfrontament, corresponent a la primera jornada, el col·legiat va ensenyar fins a 8 targetes grogues, fet que li ha augmentat molt la mitjana de grogues per partits.

Aquest àrbitre també ha xiulat als play-offs d’ascens a Segona en tres ocasions i la temporada passada va fer-ho en la promoció per la permanència.

tracking