Diari Més

El Málaga va oferir 25.000 euros pel traspàs de Bernabé Barragán

El meta va pressionar per marxar però no ho va aconseguir

Bernabé en un entrenament amb el Nàstic

El Bernabé més solidariNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot i que l’últim dia del mercat de fitxatges va semblar tranquil a les oficines del Gimnàstic de Tarragona, no va ser així. Aquest passat dilluns, alguns jugadors van tocar la porta del Nàstic i, d’altres, van intentar abandonar l’entitat grana. Concretament, Bernabé Barragán va demanar marxar, ja que comptava amb una proposta de categoria superior.

El meta andalús era un objectiu del Málaga, club que va cursar una oferta a darrera hora. Tan sols 25.000 euros va posar sobre la taula el club malagueny, una oferta que, com era d’esperar, va ser refusada al moment. Bernabé va intentar marxar fins el darrer moment, però no ho va aconseguir amb què, com a mínim, romandrà a Tarragona fins al mes de gener.

Bernabé va completar grans actuacions la passada temporada a Segona A. Per aquest mateix motiu, va aixecar l’interès de diversos equips que actualment militen a la Segona

Divisió A. Des del Girona fins al Rayo Vallecano passant pel Málaga, equips capdavanters que tenen com a únic objectiu el retorn a la categoria reina del futbol espanyol.

Bernabé tenia tot el dret a intentar progressar i marxar a un club de categoria superior, però el Nàstic també va fer valer el fet que el jugador encara té contracte i que, si algun equip està interessat en els seus serveis, ha de passar per caixa.

La idea del Nàstic, des que va començar el mercat d’estiu, era la de demanar uns 500.000 euros pel jugador, quantitat molt aproximada a la seva clàusula de rescissió. Cap equip s’ha acostat a aquesta quantitat i, per tant, el jugador seguirà a Tarragona.

tracking