Diari Més

Onolfo refusa una nova oferta de compra pel CF Reus

Comença el compte enrere per pagar el deute i inscriure tècnics i jugadors

Clifton Onolfo en una roda de premsa realitzada el mes de febrer.

Clifton Onolfo en una roda de premsa realitzada el mes de febrer.Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La muntanya russa que representa tot el que envolta al CF Reus Deportiu està a punt d'arribar al seu final. Aquesta setmana és l'última que té Clifton Onolfo per a abonar el deute a la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) i per tramitar les fitxes de tècnics i jugadors de l'equip que ha de competir a la Tercera Divisió.

Clifton Onolfo sap que ha d'abonar 221.000 euros a la RFEF però, de moment, no ha fet cap moviment al respecte. De fet, el neguit que hi ha a l'entorn del club gira entorn a la idea que, si l'americà tingués els diners per poder competir, ja els hauria pagat. Però passen els dies i no hi ha novetats al respecte.

Una empresa amb persones relacionades amb la ciutat de Reus s'ha interessat en els darrers dies en comprar el club per pagar el deute de forma immediata i començar a competir, tot i que l'actual propietari l'ha refusat. A més, en les darreres hores ha transcendit que el bufet d'advocats Penya Advocats i l'empresa FAR Law Sports han deixat de presetar els seus serveis a Onolfo, ja que aquest no ha complert amb els pagaments pactats inicialment.

No és la primera ocasió en la qual Onolfo rep una oferta de compra, però totes han estat refusades. Caldrà veure si hi ha novetats al respecte abans que finalitzi la setmana.

El deute i res més

Aquest grup de persones que estarien disposats a assumir el club es farien càrrec dels 221.000 euros però, en cap cas, pagarien cap quantitat a Clifton Onolfo. Entenen que si ell va abonar tres euros per la Societat Anònima Esportiva (SAE), ells no tenen per què fer cap despesa econòmica, ja que prou n'hi ha assumint el deute generat prèviament a la seva hipotètica entrada.

Penya Advocats va oferir a Onolfo a finals de la setmana passada aquesta solució, però la negativa en rotund del nord-americà situa en una situació molt complicada a un club que porta molts mesos sent notícia per assumptes poc relacionats amb el que succeeix sobre la gespa.

Els interessats a adquirir la SAE també estarien en disposició de fer-se càrrec del deute d'alguns empleats que van deixar de cobrar durant la temporada passada, encara que no han especificat qui serien.

Onolfo es va presentar aquest diumenge a Castelldefels, on el seu equip havia de començar el campionat. Va fer acte de presència i res més, ja que l'àrbitre va aixecar acta explicant la incompareixença dels reusencs. Aquesta, serà debatuda pel Comitè de Competició, el qual atorgarà el triomf als barcelonins per 3-0, tal com resa el reglament.

Calderé i Cuéllar

Un dels que va asistir a Els Canyars va ser Ramon Maria Calderé, tècnic escollit per Clifton Onolfo per a ser l'entrenador del primer equip i entrenador en el qual també confiarien els nous propietaris en el cas de fer-se amb el club.

Si Calderé seria l'inquilí de la banqueta, el màxim responsable de la parcel·la esportiva seria David Cuéllar. L'exjugador de Nàstic de Tarragona i Reus, entre d'altres, seria la persona de confiança dels propietaris, els quals estan pendents que Onolfo rectifiqui per a començar a planificar les plantilles del primer equip, a Tercera Divisió, i del filial, a Primera Catalana.

tracking