Diari Més

Natació

La Travessia Tàrraco Aigües Obertes aplegarà 300 nedadors dissabte

La prova acollirà una celebració d’una travessia mitjana de dos quilòmetres per a adults novells

La regidora d'Esports, Mary López, i el vicepresident del CN Tàrraco, Toni Pérez-Portabella.

La Travessia Tàrraco Aigües Obertes aplegarà 300 nedadors dissabteAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cinquena edició de la Travessia Tàrraco Aigües Obertes torna el pròxim dissabte 7 de setembre al litoral de Tarragona. La competició, organitzada pel Club Natació Tàrraco, consisteix en un recorregut que voreja i travessa les cinc platges que formen part de la ciutat de Tarragona (Platja Llarga, Capellans, Savinosa, Arrabassada i Miracle).

En aquesta nova edició s’espera la participació de prop de 300 nedadors en les dues categories de la prova: la Travessia Petita (que tindrà una distància de 800 metres, amb sortida i arribada a la platja del Miracle) i la Travessia Gran (amb un recorregut total de 4,1 quilòmetres). Com a novetat, enguany se celebrarà una travessia mitjana de dos quilòmetres per adults que s’inicien en aigües obretes. La sortida de la Travessia Gran es realitzarà al camp d’entrenament d’aigües Obertes del CN Tàrraco i del Club de Vela Platja Llarga i, l’arribada serà a la platja del Miracle just al costat de l’amfiteatre romà.

La jornada comptarà amb altres dos circuits de menor dificultat: un dins de la platja del Miracle per tal d’aproximar la natació d’aigües obertes als més petits de l’esport base, amb un recorregut de 800 metres, i un altre, des de la Platja de l’Arrabassada per a tots els nivells amb un caràcter més social, amb un recorregut de dos quilòmetres. Les proves estan obertes a nedadors federats i també a aquells que no ho estiguin. Tots ells prendran part en diverses sortides programades.

Per segon any consecutiu, la Fundació Onada s’afegeix a la cinquena Travessia col·laborant en l’elaboració del trofeu que es lliurarà als participants.

Competicions d’alt nivell

La regidora d’Esports, Mary López, va destacar que «travessies com la Tàrraco Aigües Obertes constaten el nivell de la ciutat com a organitzadora d’esdeveniments esportius i ajuden a posicionar-la en competicions d’alt nivell». L’objectiu és «viure l’experiència de la natació d’aigües obertes dins d’un entorn natural de gran valor i ambientat amb un caràcter històric buscant una relació amb el llegat romà de l’antiga ciutat de Tàrraco», continuava el vicepresident del Club Natació Tàrraco, Toni Pérez-Portabella.

tracking