Diari Més

El Reus té la intenció de jugar a partir de la segona jornada de Lliga

La RFEF desbloquejaria la inscripció de futbolistes pagant tan sols el deute dels jugadors del filial de la temporada passada

Un dels entrenaments que el CF Reus realitza al camp municipal de La Floresta.

La FCF amplia el termini al CF Reus fins dilluns vinent per saber si competirà o noGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La situació del CF Reus Deportiu podria fer un gir de 180 graus. La Real Federación Española de Fútbol (RFEF) podria desbloquejar la tramitació de llicències en el cas que els reusencs abonessin els aproximadament 210.000 euros corresponents al deute amb els jugadors del filial de la temporada passada. Els altres dos milions d’euros, que són el deute amb els jugadors del primer equip (expulsat per LaLiga a mitjan temporada passada) podrien no ser un impediment perquè els reusencs competissin en una competició regulada per la RFEF.

Les males relacions existents entre LaLiga i la RFEF fan pensar que els dos organismes no aniran de la mà i que cadascun s’haurà de buscar la vida. Per tant, la RFEF podria estar d’acord amb el pagament dels 210.000 euros, suficients perquè l’equip que entrena Ramon Maria Calderé pugui competir com qualsevol altre.

A la segona jornada

El Reus havia de debutar aquesta jornada al camp del Castelldefels, en un duel que s’havia de disputar diumenge a la tarda. Aquest duel no es jugarà, ja que el Reus encara no ha tramitat cap llicència, ni de tècnics ni de futbolistes. Ara bé, els reusencs podrien començar la temporada, sempre que la RFEF acabi acceptant els 221.000 euros (la situació està donant tants tombs que no queda clar que passarà al cent per cent) en la segona jornada, a casa. Cal recordar que l’Ajuntament ja va anunciar que, sempre que club estigués en regla, li cediria l’Estadi Municipal i, si la Federació li ho permet, els aficionats roig-i-negres tornaran a viure futbol a casa seva.

El Reus hauria demanat al Castelldefels l’ajornament del partit, amb la previsió de poder arrencar la temporada la setmana vinent, però els barcelonins no haurien acceptat la proposta, entenent que no tenen la culpa del que està succeint.

tracking