Diari Més

Via lliure de l'FCF al CF Reus per competir, tot i que segueix el bloqueig de la Federació Espanyola

La RFEF manté que el club ha de pagar els 2,2 milions del deute de la temporada passada amb els jugadors

El propietari del club roig-i-negre assegurava ahir que havia fet l'ingrés corresponent.

La FCF no té constància de cap ingrés procedent del CF Reus per pagar l'avalOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha donat via lliure al CF Reus Deportiu per poder competir tant a Tercera Divisió, amb el seu primer equip, com a Primera Catalana, amb el filial. És així després que aquest dimecres el club de la capital del Baix Camp acredités els dos camps en els quals jugaria, com són l'Estadi Municipal i el camp municipal Mas Iglesias.

«El dia 27 i 28 d'agost se'ls va requerir un terreny de joc per competir a les dues categories i en el dia d'ahir l'administració concursal va presentar un certificat de l'Ajuntament conforme els cedeix l'Estadi Municipal (Tercera Divisió) i el camp municipal Mas Iglesias (Primera Catalana) per competir», recorda l'FCF mitjançant un comunicat, en el qual conclou que «per tant, es considera complimentat el requeriment i l'FCF no posarà impediments per tal que el Reus pugui competir, sense perjudici que persisteix el bloqueig per tramitar llicències imposat per la Comissió Mixta de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF), pels impagaments reconeguts als futbolistes».

Ara bé, la situació per poder debutar aquest diumenge, quan arrenca el campionat nacional de Lliga a Tercera Divisió, no ha canviat. Tal com explica la mateixa Federació Catalana, ara és el club el que ha de fer el pas següent. Aquest, és pagar els 2,2 milions d'euros que corresponen als impagaments a jugadors del primer equip i del filial de la passada temporada per, d'aquesta manera, desbloquejar la prohibició de tramitar llicències que va imposar la RFEF.

tracking