Diari Més

L'Ajuntament cedeix l'Estadi Municipal i el camp de Mas Iglesias al CF Reus

En el primer hi podria jugar el primer equip i, en el segon, el de Primera Catalana, sempre que la Federació permeti que els reusencs entrin en competició

Imatge d'arxiu de l'Estadi Municipal de Reus, actualment espai del CF Reus Deportiu.

El CF Reus no pot optar a l'adjudicació de l'Estadi en la seva situació actualOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus Deportiu té decidit tirar endavant amb la seva idea de jugar a Tercera Divisió (primer equip) i a Primera Catalana (filial) i, per aquest motiu, ha demanat a l'Ajuntament de Reus tenir un camp per poder jugar els seus partits.

En aquest sentit, l'administrador concursal ha entrat aquest dimecres al matí una sol·licitud al registre de l'Ajuntament per a sol·licitar el camp, tal com li havia exigit la Federació Catalana de Futbol (FCF).

L’Ajuntament de Reus ha respost aquest migdia que cedirà l'Estadi Municipal de Reus i el camp municipal de Mas Iglesias perquè hi juguin el primer equip i el segon, respectivament.

Mitjançant un comunicat, el consistori ha argumentat que «davant la voluntat de l’Ajuntament de facilitar la inscripció dels equips a les respectives competicions esportives, i per tal de permetre la continuïtat de l’activitat empresarial del club, l’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Esport i Lleure, ha assignat l’Estadi municipal com a terreny de joc del primer equip del CF Reus Deportiu SAD, i el camp de futbol municipal de Mas Iglesias de l’equip de primera».

Tot i això, l'Ajuntament ha advertit que aquesta cessió sempre dependrà del fet que els equips estiguin inscrits correctament, una situació que es produirà quan el club aboni els 2,2 milions d'euros corresponents al deute de la temporada passada: «L’assignació de les instal·lacions municipals queda condicionada al compliment de les condicions reglamentàries i legals de disposar de les corresponents llicències esportives, contractes laborals i compliment de qualsevol altra obligació legal».

Cal recordar que l'FCF va exigir aquest dimarts que al llarg de dimecres el CF Reus Deportiu havia d'acreditar en quin camp havia de jugar el primer equip i, de cara a dijous, el segon. Si no, serien exclosos de la competició automàticament.

Clifton Onolfo veient un entrenament dels seus jugadors a l'estadi municipal de La Floresta.

Al CF Reus li queden 24 hores de marge per seguir amb opcions de competirGerard Martí

tracking