Diari Més

La continuïtat de Brugui al Gimnàstic perilla i el jugador podria marxar

El club necessita fitxar i desprendre’s de fitxes no sub-23, com les de Mohammed Djetei o la de l’atacant gironí

Brugui, durant una acció amb l'atacant com a protagonista en el Nàstic-Córdoba de la temporada passada.

La continuïtat de Brugui al Gimnàstic perilla i el jugador podria marxarGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al Gimnàstic de Tarragona li fan falta fitxatges però, perquè aquests arribin, s’han de produir sortides. Una de les que més possibilitats té de portar-se a terme és la de Brugui, atacant del Nàstic que, tot i ser un dels millors jugadors durant la pretemporada, va caure de la primera llista de Xavi Bartolo amb el Nàstic a Segona Divisió B. I no és que la convocatòria fos de les d’abans, de setze futbolistes, sinó que n’hi havia divuit vestits amb l’escut a la samarreta.

Brugui podria pagar els plats trencats si finalment no arribés cap centrecampista sub-23. Ferran Sarsanedas era i coninua sent l’opció que més valoren a la direcció esportiva grana però, potser, el Barcelona B, equip on juga, no tindria tan clara almenys de moment la seva sortida, la qual sempre estava condicionada perquè el filial blaugrana fos capaç de reforçar-se com cal en la línia de mitjos.

Si arribés Sarsanedas, com que està encara en edat sub-23 (aquest febrer va fer els 22 anys), no hi hauria cap titpus de problema. Si acaba venint un centrecampista (o dos) que no és sub-23, s’obre una finestra al Nàstic no desitjada ni prevista fins ara. El club està amb un jugador per sobre dels setze permesos no sub-23. Fins aquí, tot controlat, ja que la sortida de Mohammed Djetei, tot i que s’està dilatant molt en el temps, està més que assumida. Ara bé, amb la marxa de l’africà, serien setze els jugadors no sub-23 amb què comptaria la plantilla de Xavi Bartolo, una situació que provocaria que no podrien venir jugadors amb 23 (depenent del mes de naixement) o més anys sense que es produís una sortida.

A dia d’avui, la cessió del capità del Barça B no està al cent per cent tancada i, per tant, el club grana ha de treballar en totes les possibilitats que es puguin produir.

Sense sort

Brugui no ha tingut gaire sort al Nàstic. Després de pujar de la Pobla, va començar a tenir protagonisme la temporada passada. Va disputar quinze enfrontaments, un d’ells de Copa del Rei i, la resta, a Segona A. En Lliga, sempre va jugar a les ordres d’Enrique Martín, qui va confiar plentament en ell fins a mitjan campanya, després del mercat d’hivern, quan la participació de l’atacant va baixar molt. Va jugar onze partits entre la jornada 7 i la 21 i, els tres restants, molt aïllats, i sempre estones, en les jornades 24, 30 i 32 i no el van deixar marxar a l’Extremadura al Nadal.

Que Brugui sigui el primer en la llista de possibles baixes si s’ha de fer un lloc per a un no sub-23 no significa que el club se’n vulgui desprendre sí o sí, però també demostra que no hi té dipositada gaire confiança.

tracking