Diari Més

Thomas Amang reforça la davantera del Nàstic per les dues pròximes temporades

El camerunès prové del Molde noruec

Thomas Amang

Thomas Amang reforça la davantera del Nàstic per les dues pròximes temporadesNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic ha oficialitzat aquest dilluns a la tarda l’arribada de Thomas Amang, davanter de 21 anys que procedeix del Molde FK, de la Primera Divisió de Noruega, i que s’ha compromès amb l’entitat tarragonina fins el 30 de juny del 2021, amb què signa per a les dues pròximes temporades.

Quan semblava que la davantera era un capítol tancat a l’entitat grana, apareix aquest jove camerunès per a intentar irrompre en el futbol espanyol. Pedro Martín, Jonathan Pereira, Gerard Oliva i Joel Marín eren, fins ara, els quatre davanters escollits per la direcció esportiva tarragonina, però amb l’arribada d’Amang es completa un atac més poderós, almenys en nombre.

Als setze anys

Amang va romandre les passades cinc temporades al Molde, on va arribar als setze anys. Ja va debutar al primer equip amb aquesta edat, fet que demostra que apuntava maneres. En els darrers sis mesos de competició, ha jugat a les files del Kristiansund BK, també de la màxima categoria noruega. A més, també ha estat convocat en diverses ocasions amb la Selecció sub-17 i la sub-20 del seu país.

Segons apunten des del Nàstic, el jove davanter podrà aportar velocitat i lluita a l’equip d’un Xavi Bartolo que encara no dona la plantilla per tancada. De fet, el tècnic va assegurar després de la derrota contra el Llagostera que es podria produir una sorpresa, i aquesta és Amang, el cinquè davanter de la seva plantilla.

Amang s’incorporarà demà als entrenaments amb els seus nous companys en la sessió programada a Salou, a partir de les deu del matí. Encara no es coneix el dia en què serà presentat.

tracking