Diari Més

L'administrador concursal desbloqueja la fiança dels 30.000 euros i la fa legal

Aquesta acció no canvia res perquè el CF Reus continua sense poder inscriure jugadors en plantilla

Les competicions de Tercera i Primera Catalana arrenquen aquest cap de setmana.

L'administrador desbloqueja la fiança dels 30.000 euros i la fa legalGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’administrador concursal ha decidit desbloquejar els 30.000 euros de fiança que demanava la Federació Catalana de Futbol (FCF) al CF Reus per poder competir a Tercera Divisió i a Primera Catalana el seu filial, així ho han confirmat fonts de federatives al Diari Més.

Per tant, amb aquesta acció, David López fa legals els diners que van ingressar Onolfo i els seus advocats en nom del Reus i que, fins avui no ho eren perquè no estaven autoritzats per fer-ho. Cal recordar que el club continua immers en el concurs de creditors i això fa que només l’administrador concursal tingui potestat sobre el conjunt de la capital del Baix Camp.

Tot i que aquesta és una bona notícia per als roig-i-negres, no canvia pràcticament res. Les coses continuen idènticament igual que fins ara perquè el que han aconseguit és que la FCF mantingui el primer equip i el filial inscrit a Tercera i Primera Catalana respectivament, ja que si l’administrador no hagués autoritzat avui l’ingrés dels 30.000 euros, l’entitat catalana hauria perdut el dret a reserva de la plaça.

Per tant, ara els roig-i-negres ja tenen assegurades les seves places per competir però encara queda el més difícil de tot plegat: liquidar el deute pendent. Fins que el conjunt reusenc no aboni els 2,2 milions d’euros de deute que acumula amb la Real Federación Española de Fútbol (RFEF), aquesta no permetrà al Reus inscriure cap jugador en cap de les dues plantilles. Per tant, ara la feina dels advocats d’Onolfo serà la de trobar els 2,2 milions d’euros per pagar el deute o esperar que els tribunals els donin la raó en aquest aspecte, una solució poc probable.

Una reunió profitosa

Ahir a la tarda, l’administrador concursal, David López, va reunir-se amb advocats del CF Reus per intentar fer un front comú. Fonts del club reusenc van detallar ahir a aquesta redacció que les negociacions «no tenien bona pinta» però al final es va aconseguir, com a mínim, que López autoritzés l’ingrés dels 30.000 euros, permetent d’aquesta manera guanyar temps per a un Reus que hauria de començar aquest cap de setmana les competicions de Tercera i Primera Catalana. Tot apunta que no podran disputar la primera jornada perquè no s’espera que es resolgui tan ràpidament la problemàtica del deute dels 2,2 milions que bloqueja les fitxes.

tracking