Diari Més

Xavi Bartolo: «Viti ha intentat sortir, però té contracte amb el club»

El tècnic creu que l’equip va entrar «en moments de conformisme»

Xavi Bartolo, a la seva banqueta.

Xavi Bartolo: «Viti ha intentat sortir, però té contracte amb el club»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Bartolo, entrenador del Gimnàstic de Tarragona, es va estrenar amb derrota, la qual va valorar de la següent manera: «Començar perdent a casa 1-3 i, a més, quan comences 1-0, és decebedor. Portàvem la iniciativa, ells no ens generaven i teníem el partit controlat amb excessiva facilitat. Això ha fet que entréssim en moments de conformisme». «Hem estat tous a les àrees», va reconèixer.

També va parlar de Viti, que va quedar fora de la convocatòria, i de qui va reconèixer que «Viti ha passat una fase d’entrenaments no massa brillant i ha estat una decisió personal que no vingui convocat. Ha passat una fase d’indefinició personal». Tot i comptar amb una oferta de l’Espanyol B, «Viti té contracte en el club i crec que no ha sabut estar en el lloc adequat, tenia el seu cap intentar buscar una sortida», segons Bartolo, qui el creu «recuperable» després d’una llarga xerrada que van mantenir.

L’entrenador, a més, va apuntar que «aquesta setmana arribarà un centrecampista» i, amb la seva arribada, «es tanqui la plantilla, que era la petició del cos tècnic».

tracking