Diari Més

A començar amb bon peu

El Nàstic rep el Llagostera (19 hores) en el retorn a Segona B més morbós

Un Llagostera-Nàstic en el qual l'únic que importa són els tres punts

Un Llagostera-Nàstic en el qual l'únic que importa són els tres puntsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torna l'emoció de la Lliga a Tarragona. En una categoria ben diferent que la de la temporada passada, el Gimnàstic de Tarragona puja el teló i ho fa davant de la seva afició.

A partir de les 19 hores, el Llagostera i el Nàstic saltaran a la gespa del Nou Estadi en una cita marcada en vermell per als aficionats, els quals estan convidats a assistir una hora i mitja abans al camp, ja que el club ha preparat una festa amb música per fer caliu de cara al duel.

Amb una plantilla completament nova, Xavi Bartolo, també inquilí de nova arribada a la banqueta grana, serà el màxim responsable a la banqueta en un any on el retorn a Segona A serà la primera meta a assolir, tot i que des del club sempre han assegurat que no és una obligació.

El Llagostera, rival que porta tants records al Nàstic, és el primer que posarà a prova els de Bartolo. Els gironins també són nouvinguts a la categoria, però provenen de Tercera Divisió, on van militar la passada campanya.

Sense Javi Márquez

Javi Márquez, per lesió (va caure en l'entrenament de divendres) és l'única baixa que patirà un Bartolo que tampoc apostarà per Viti en el centre del camp. El jugador no està al cent per cent i, per tant, deixarà el seu lloc a un altre a la medul·lar.

Bernabé serà sota pals i jugarà la defensa que s'ha deixat veure com a titular durant la pretemporada. En el lateral dret ho farà Pol Valentín i, en l'esquerre, Bonilla. Juan Rodríguez i Goldar ho faran a l'eix.

El centre del camp el formaran Damián Petcoff, Lolo Plá i el jove Jorge Carreón, de la Pobla. L'espectacular pretemporada que ha realitzat li ha servit per a agafar bitllet cap a la titularitat. A dalt, Habran a la dreta, Pedro a dalt i Jonathan Pereira una mica tirat a l'esquerra, tot i que Plà podria actuar a la banda i el Pereira més centrat.

tracking