Diari Més

La FCF amplia el termini al CF Reus fins dilluns vinent per saber si competirà o no

El motiu d’aquesta decisió és per la reunió que tindrà lloc dilluns entre el propietari del club reusenc, Clifton Onolfo, i l’administrador concursal

Un dels entrenaments que el CF Reus realitza al camp municipal de La Floresta.

La FCF amplia el termini al CF Reus fins dilluns vinent per saber si competirà o noGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha ampliat el termini al CF Reus perquè acrediti amb documents si l’ingrés dels 30.000 euros per assegurar les places de Tercera Divisió i Primera Catalana té l’autorització de l’administrador concursal.

La raó d’aquesta ampliació del termini és perquè el propietari del conjunt de la capital del Baix Camp, Clifton Onolfo, i els seus advocats, es reuniran aquest dilluns amb l’administrador concursal, David López, per tal de solucionar les diferències que tenen i actuar conjuntament o bé, intentar que l’administrador concursal finalitzi la seva tasca perquè l’americà torni a tenir plens poders.

Ara mateix, totes les accions que realitzi Onolfo o el seu equip d’advocats en nom del CF Reus no tenen cap validesa, ja que l’única persona que té poder autoritzat per actuar en nom dels roig-i-negres és l’administrador concursal.

En un primer instant, la FCF va donar temps al club roig-i-negre fins avui, divendres, per entregar la documentació en la qual s’informés que la transferència dels 30.000 euros, que sortia d’un advocat d’Onolfo, tenia l’autorització de l’administrador concursal, i també donava de marge fins avui perquè el Reus es posicionés clarament sobre si vol competir o no a Tercera Divisió i a Primera Catalana.

L’entitat catalana recorda que per poder competir en aquestes divisions es necessita un mínim de jugadors, concretament, 7 per a Tercera Divisió i 11 per a Primera Catalana. Unes xifres que no sembla un inconvenient per als reusencs, ja que asseguren tenir molts precontractes. El problema és que la RFEF té bloquejada la inscripció de fitxes per part del Reus fins que aquest no pagui el deute que acumula amb els exjugadors, que supera els 2,2 milions d’euros.

Pendents dels tribunals

Clifton Onolfo i el seu advocat, David Peña, ja van deixar clar des que van passar a l’acció que no pagaran ni un euro dels 2,2 milions que deuen a la RFEF, per no pagar els respectius sous dels jugadors la temporada passada. L’americà ja ha argumentat en més d’una ocasió que la seva marxa del club no va ser legal, tot i que ho va permetre la lliga, i és per això que no volen pagar els diners.

Així doncs, l’única solució que poden trobar els reusencs per continuar amb vida un any més és a través dels tribunals. De fet, ja van presentar la cautelar i si el jutge els acaba donant la raó, els roig-i-negres haurien de ser inclosos a Segona Divisió B. Però aquesta és una opció que ara mateix no sembla massa probable que es produeixi.

De moment, el següent pas d’Onolfo i els seus advocats serà reunir-se amb l’administrador concursal, amb qui estan obligats a entendre’s, per traçar una estratègia conjunta que els asseguri seguir amb vida. Després de la reunió, hauran d’enviar ràpidament la documentació a la FCF per poder competir.

tracking