Diari Més

Maloku, Abeledo i Cuenca, pendents de sortir a punt de l'inici de la Lliga

Cap dels tres jugadors compta per a un Nàstic que, de moment, no ha estat capaç de trobar-los una destinació

Elvir Maloku, durant un entrenament aquesta pretemporada.

Maloku, Abeledo i Cuenca, pendents de sortir a punt de l'inici de la LligaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pedro Martín ha omplert d’il·lusió i de ganes a l’afició d’un Gimnàstic de Tarragona que, poc a poc, es va enganxant a un equip que està a punt d’acabar de perfilar la seva plantilla. El davanter ha generat moltes esperances, però encara manca una tasca, de vegades, més complicada que la dels fitxatges, com és la de les sortides. En aquest sentit, resten tres carpetes obertes: Elvir Maloku, Nacho Abeledo i Rodrigo Cuenca.

Des del club grana no tenen cap mena de dubte que aconseguiran trobar sortida a tots aquests futbolistes. És complicat, ja que tenen contracte en vigor, perquè el futbolista sempre vol aconseguir, com és normal, el millor tracte, tant en la vessant econòmica com en l’esportiva. El club propietari, en aquest cas el Nàstic, ha d’intentar perdre els mínims diners que sigui possible i, a banda, entra un tercer actor, que és l’equip en el qual acabarà jugant el futbolista. Aquest, mai vol pagar un traspàs i necessita que el jugador hagi cobrat el màxim possible en el club d’origen per fer la mínima despesa que pugui. Es tracta d’una lluita d’interessos en la qual tothom en vol sortir beneficiat.

Els tres casos són diferents i, per tant, el Nàstic no vol fer cap pas en fals. En principi, Abeledo era dubte, però sembla que el Nàstic no vol comptar amb ell. Si s’acabés quedant, no seria tampoc un gran problema per a l’entitat tarragonina, la qual el va contractar de l’Atlético Malagueño la passada temporada amb la il·lusió d’haver fitxat una nova estrella, però sembla que no va ser així.

El jugador andalús mai va tenir la continuïtat desitjada i va marxar al Deportivo Fabril, amb el qual no va poder evitar el descens a Tercera Divisió. Abeledo ha estat utilitzat fins i tot de lateral esquerre durant la pretemporada, tot i ser extrem, i les sensacions no han estat negatives.

Elvir Maloku no compta de totes totes per Xavi Bartolo. L’atacant va arribar durant l’estiu del 2016 i mai ha acabat de trobar el seu lloc a Tarragona. Les cessions que ha protagonitzat a equips de l’estranger tampoc han estat gens productives i, per tant, el club ha decidit prescindir dels seus serveis. El jugador, amb un any de contracte, marxarà a l’estranger per a continuar amb la seva carrera. Ara, manca posar dia i hora al seu adéu.

Finalment, apareix Rodrigo Cuenca, un dels casos més estranys que es recorden en les darreres temporades al Gimnàstic de Tarragona. Aquest davanter va arribar l’estiu passat procedent de l’Atlético Baleares i va signar per quatre temporades. En condicions normals, un contracte tan llarg significa confiança total, però no va ser així. Va jugar la passada campanya a dos equips diferents i tampoc va quallar. El club se’l vol treure del damunt, però no és tan senzill, ja que el futbolista no té la intenció de regalar la seva marxa. L’Atlético Baleares s’hauria interessat en ell però, de moment, Cuenca continua entrenant amb la samarreta grana.

tracking