Diari Més

El Nàstic rescindeix els contractes d'Elvir Maloku i Rodri Cuenca

Els jugadors finalitzen la seva vinculació amb l’entitat grana després de 3 anys des de la seva arribada

Maloku, entrenant

El Gimnàstic cobrarà uns 40.000 euros gràcies a la cessió d'Elvir MalokuNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona ha arribat a un acord amb els respectius futbolistes del primer equip per donar per extingida la relació contractual que els unia fins al moment.

Elvir Maloku va arribar la temporada 2016-2017, estant una temporada al primer equip i posteriorment ha encadenat dues sessions consecutives a l’AEK Larnaca i l’NK Aluminij. L’albanès va defensar la samarreta grana en tres partits de lliga i tres més de Copa del Rey en el seu primer any a Tarragona.

Mentre, Rodri Cuenca es va incorporar el mateix estiu a les files del CF Pobla de Mafumet, on va jugar íntegrament el primer any, el curs 2016-2017. Posteriorment i ja com a jugador del primer equip, el paraguaià ha estat cedit a les files de l’Atlético Baleares en dues ocasions i també al CD Ebro.

El Gimnàstic de Tarragona agraeix a Elvir i Rodri el treball i esforç mostrat durant aquest temps a la disciplina grana i els hi desitja la millor de les sorts en el seu futur més immediat, tant a nivell personal com professional.

tracking