Diari Més

El Nàstic organitza un desplaçament a Barcelona

El Nàstic organitzen el primer viatge de la nova temporada, on l'equip s'enfrontarà al Barça B

Maikel Mesa, durant el partit d'anada contra el Barcelona B. Després de complir sanció, tornarà a la convocatòria aquest dissabte.

El Barça B és la metamorfosi puraCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona organitza el primer desplaçament de la nova temporada 2019-2020. El FC Barcelona B serà el primer rival a domicili i tots els nastiquers socis que hi vulguin formar part de l’expedició grana ho podran fer al preu de 23 euros, que inclou el viatge en bus i l’entrada a zona visitant.

També es podran adquirir entrades individuals per a socis i no socis, sense bus, al preu de 15 euros. Mentre que els menors de 14 anys només hauran d’abonar 8 euros del bus, ja que l’accés és gratuït sense dret a seient.

El duel es disputarà el diumenge 1 de setembre, a partir de les 19 hores, a l’Estadi Johan Cruyff, en el que serà el primer partit oficial que acollirà la nova instal·lació. La sortida es realitzarà el mateix diumenge 1 de setembre des de la Imperial Tarraco, a les 15.45 h; i des de les instal·lacions del Nou Estadi, a les 16 hores. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit.

Tots els socis interessats en adquirir aquest paquet per animar a l’equip, de la jornada 2 del campionat, ja poden passar per les oficines del Nàstic de dilluns a divendres en horari de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores.

Aquest dissabte 24 d’agost, les oficines de les instal·lacions del Nou Estadi obriran al públic de 10 a 13.30 hores. Mentre que el diumenge, coincidint amb el duel davant la UE Llagostera, les oficines estaran obertes a partir de les 17 hores i fins a la mitja part del primer partit de la temporada, el qual s’iniciarà a les 19 hores.

tracking