Diari Més

Al CF Reus li queden 24 hores de marge per seguir amb opcions de competir

La FCF dona temps al club reusenc fins divendres per acreditar que l’ingrés de la fiança ha estat autoritzat per l’administrador concursal

Clifton Onolfo veient un entrenament dels seus jugadors a l'estadi municipal de La Floresta.

Al CF Reus li queden 24 hores de marge per seguir amb opcions de competirGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al CF Reus Deportiu se li esgota el temps per poder competir un any més i allargar així la seva història. Ahir la Federació Catalana de Futbol (FCF) va comunicar al club reusenc que tenia 48 hores, ara ja en són 24, per acreditar documentalment que el dipòsit de 30.000 euros que van ingressar a l’entitat catalana per poder competir a Tercera Divisió i Primera Catalana estan autoritzats per l’administrador concursal, David López, ja que és aquest qui té el poder del club ara mateix.

Des de la federació comparteixen que «l’ingrés el va fer un advocat no acreditat en representació del club» i, per tant, això no té cap valor oficial. Ara, el Reus té 24 hores per presentar aquesta documentació. En cas que no ho faci, els 30.000 euros seran retornats i els roig-i-negres no podran competir en cap categoria, quedant exclòs de Tercera i Primera Catalana.

La FCF també recorda que per poder jugar en aquestes categories ha de tenir un mínim de 7 jugadors a Tercera i 11 a Primera, una xifra que no sembla un inconvenient per als reusencs, ja que asseguren tenir molts precontractes. El problema és que la RFEF té bloquejada la inscripció de fitxes per part del Reus fins que aquest no pagui el deute que acumula amb els exjugadors, que supera els 2,2 milions d’euros.

En aquesta línia, la FCF també ha exigit al club del Baix Camp que manifesti «clarament» si té intenció de competir, però encara no han obtingut cap resposta. Per tots aquests motius, el CF Reus podria estar vivint els seus últims dies de vida, ja que si divendres no ha presentat la corresponent documentació assegurant que l’administrador concursal ha autoritzat l’ingrés de la fiança, els reusencs es quedaran sense competir i, per tant, sense club de futbol.

Busquen a l’administrador

Tant des del CF Reus com des de la FCF estan intentant contactar amb l’administrador concursal de qui no tenen notícies recents. David López va marxar de Reus però no per deixar de treballar pel club del Baix Camp. L’administrador concursal treballa telemàticament, ja que no necessita estar físicament a la capital del Baix Camp per fer seguiment dels diferents temes jurídics que envolten el club.

Onolfo i els seus advocats necessiten parlar amb l’administrador concursal perquè ara mateix l’única persona amb poder autoritzat és l’administrador, per tant, totes les decisions i actes que prengui Onolfo son envà.

Per la seva banda, la FCF no vol que un club català desaparegui, és per això que està permetent, esperant fins a l’últim dia, que la situació del Reus s’arregli però aquesta sembla que no ho farà.

En aquestes 24 hores Onolfo haurà d’intentar parlar amb David López per acreditar l’autorització formal de l’ingrés que permeti assegurar la plaça als reusencs. Amb tot, la vida del club roig-i-negre depèn dels 2,2 milions de deute per poder jugar.

tracking