Diari Més

L'Extremadura compra els torns d'accés de l'Estadi Municipal

El club d’Almendralejo ha pagat al voltant de 200.000 euros a la lliga, ja que eren propietat seva

Les portes per accedir al camp on, fins la temporada passada, jugava el CF Reus ja no tenen els controls d'entrada de LaLiga.

L'Extremadura compra els torns d'accés de l'Estadi MunicipalOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus Deportiu està de liquidació. Si fa setmanes va quedar-se sense el seu únic jugador, Raphael Guzzo, a causa de l’ERO que va facilitar el pagament a tots els antics treballadors del club i, en conseqüència, la seva liberalització, ara s’ha quedat sense els torns d’accés a l’Estadi Municipal.

L’Extremadura UD, equip que militarà enguany per segon any consecutiu a Segona A, ha comprat aquesta maquinària per controlar l’accés al camp els dies de partit. Aquesta és una mesura que demana la lliga de futbol professional per tal de poder fer un control més exhaustiu als seguidors que accedeixen a veure el partit. L’any passat, LaLiga els va permetre participar a Segona A sense aquesta mesura però enguany els han obligat a instal·lar els torns d’accés.

El club d’Almendralejo els ha comprat per uns 200.000 euros al CF Reus, malgrat que el club reusenc no ha vist ni un euro d’aquests, ja que els diners han anat a parar a les arques de LaLiga que són els propietaris d’aquests aparells. De fet, els torns van arribar a la capital del Baix Camp des de Bilbao, quan el Bilbao Athletic, filial de l’Athletic Club, va haver d’instal·lar-los quan va militar a Segona A, la temporada 2016-17.

Com que enguany els roig-i-negres no hauran de fer-los servir, perquè no estan en una categoria considerada «professional», LaLiga ha permès efectuar aquesta compra a l’Extremadura. Una acció que fa evident la liquidació reusenca, que de moment té plaça reservada a Tercera Divisió i Primera Catalana, i que està entrenant a la Floresta però que de moment, no pot inscriure a cap jugador.

tracking