Diari Més

Viti desperta interès en altres clubs, però el Nàstic vol la seva continuïtat

La gran campanya realitzada amb l'equip a Segona A el va situar a l'òrbita de grans clubs, però de moment no es mou

Viti, durant una acció del Nàstic-Girona, partit amistós disputat al Nou Estadi aquesta pretemporada.

Viti, durant una acció del Nàstic-Girona, partit amistós disputat al Nou Estadi aquesta pretemporada.Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al Gimnàstic de Tarragona encara li resten molts moviments a realitzar. Queden fitxatges i sortides per concretar-se, amb noms i cognoms, encara que alguna operació no esperada es podria fer efectiva abans del tancament del mercat d'estiu. És el cas de Viti, jugador amb el qual compta el club, però que ha aixecat l'interès d'altres entitats, que han vist en ell un migcampista de futur i un futbolista amb el qual també es pot comptar de forma immediata.

A les oficines del Nàstic ha arribat, com a mínim, una oferta d'un club de Primera Divisió, amb filial a Segona Divisió B, que estaria interessat en els seus serveis. La proposta econòmica no ha convençut al Nàstic, encara que no està gens descartat que hi hagi una nova ofensiva en els pròxims dies.

Viti i Damián Petcoff, fitxat aquest mercat d'estiu procedent del Badajoz, són els dos jugadors que poden actuar en la demarcació de centrecampista defensiu, encara que el jove ex de la Pobla té un perfil més ajustat a l'anomenat pivot defensiu.

Les dues variants amb què compta el centre del camp del Nàstic són o bé actuar amb tres migcampistes o amb dos. Aquí, Viti podria actuar, per exemple, per darrere de Petcoff i Javi Márquez o Lolo Plà, tot i que aquest darrer té una vocació més ofensiva que els altres anomenats. En el cas de jugar amb dos centrecampistes, en un 4-2-3-1, per exemple, Viti podria acompanyar o bé a Javi Márquez, o a Petcoff, o quedar fora i deixar als altres dos com a titulars.

Ara mateix, les opcions que Viti es quedi al Nàstic són majors a les que té de marxar, però res està descartat, sobretot en els finals dels mercats de fitxatges, quan moltes operacions s'acceleren i, d'altres, apareixen del no res i es completen en un obrir i tancar d'ulls.

L'arribada de Ferran Sarsanedas cedit procedent del Barcelona B és completament independent al futur de Viti, ja que el Nàstic no va sobrat precisament de centrecampistes. Ara mateix, queden pendents diverses arribades a Tarragona i, entre elles, hi ha la del centrecampista del filial blaugrana. Si Viti acabés deixant el club, fet improbable a dia d'avui, el Nàstic aniria al mercat a la cerca d'un altre futbolista.

El club grana no regalarà a cap jugador i, com en els casos de Fali, Salva Ferrer o Tete Morente, únicament deixarà que abandonin l'entitat grana per la totalitat de la clàusula de rescissió o per una quantitat que se li apropi molt.

tracking