Diari Més

Pedro Martín és el '9'

El Nàstic paga un traspàs al Lleida que no arriba a la clàusula de 150.000 euros i amb Gerard Oliva la davantera quedarà tancada

Pedro Martín condueix una esfèrica durant un partit disputat la passada temporada amb el Lleida Esportiu.

Pedro Martín és el '9'Jon Echevarria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per fi s’ha decidit el Gimnàstic de Tarragona. La fumata blanca ha acabat amb la contractació del davanter Pedro Martín per a les pròximes tres temporades, un fitxatge que s’ha allargat tant en el temps perquè el club grana tenia altres opcions obertes. Que Pedro Martín era un objectiu del Nàstic era conegut des de feia temps. De fet, Diari Més va explicar el 22 de maig que estava en el punt de mira del Nàstic, pel que ha estat un fitxatge molt treballat i cuinat a foc lent.

El futbolista de 27 anys, màxim golejador de la passada temporada en el grup tercer de Segona Divisió B amb setze gols, formarà davantera amb Jonathan Pereira, Joel Marín i, molt probablement, Gerard Oliva, que seria el quart a signar després d’haver passat el seu període de prova. Sembla que el de Riudecanyes ha superat les molèsties que arrossegava al genoll i que podrà estar a punt fins i tot per a l’inici del campionat de Lliga. Ara bé, el club encara no ha anunciat la seva contractació, que seria qüestió d’hores.

Pedro Martín és un futbolista que no tan sols marca gols, sinó que també ajuda a fer jugar a l’equip. Per fi, el Nàstic comptarà amb un futbolista amb experiència a la categoria i amb una capacitat realitzadora que està fora de dubte. A Lleida va formar un duet atacant temible amb Juanto Ortuño, el mateix que ara vol fer amb un Jonathan Pereira que aportarà molta experiència en categories superiors. Xavi Bartolo, pendent que es concreti la contractació de Gerard Oliva, comptarà amb una davantera molt completa que ara haurà d’intentar competir al màxim per estar a l’alçada de les circumstàncies.

En principi, el Lleida Esportiu s’havia tancat en banda i havia exigit el pagament de la clàusula de rescissió del jugador, que ascendia a 150.000 euros. Finalment, tal com va informar el Nàstic, s’ha arribat a un «acord». Aquest, segons ha pogut confirmar aquest diari, és inferior a l’esmentada clàusula, amb què l’operació ha acabat sent més avantatjosa del previst inicialment.

El davanter andalús es va formar a les categories inferiors de l’Atlético de Madrid i, posteriorment, va jugar a conjunts com el Numancia, el Mirandés o el Tenerife. Segons detallava el Nàstic, avui mateix entrenarà amb la resta de companys a Salou i estarà a disposició de l’entrenador per a poder jugar diumenge contra el Llagostera al Nou Estadi. Dejan Lekic (Cádiz) i Borja Lázaro (Fuenlabrada), que eren les altres opcions, finalment no vindran.

tracking