Diari Més

Hoquei patins

El Reus Deportiu manté els preus dels abonaments per a la 2019-20

Van dels 30 als 150 euros, depenent de l'edat i de si l'interessat és soci de l'entitat

Els jugadors del Reus Deportiu van començar la pretemporada el dilluns de la setmana passada.

El Reus Deportiu manté els preus dels abonaments per a la 2019-20Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Junta Directiva del Reus Deportiu ha decidit congelar les quotes dels socis de la secció d'hoquei patins, tal com porta fent en les darreres temporades. El club roig-i-negre ha anunciat els seus preus, que van des dels 30 euros fins als 150, depenent de la zona de la pista d'on es vulgui tenir la localitat.

No pagaran res per entrar a la pista els infantils que seguin a general, mentre que els júniors hauran d'abonar la quantitat de 30 euros per poder seguir tots els partits de la temporada de l'equip de la capital del Baix Camp. Pel que fa a les quotes de general, són de 50 euros pels socis del club i de 75 per a aquells que no ho siguin. També són diferents els preus a butaca si són socis de l'entitat (la resta de seccions) o no. Els preus són de 150 i 120 euros, respectivament.

Aquesta serà una temporada diferent a les immediatament anteriors ja que, amb molta probabilitat, els socis podran gaudir de més partits del seu equip. I és que tornen les eliminatòries per decidir l'OK Lliga, un fórmula que encara converteix en més espectacular la competició més exigent de totes a nivell nacional.

Tots els abonaments es podran recollir a les oficines del Reus Deportiu, que estan ubicades en el número 63 del carrer Gaudí, de vuit del matí a nou del vespre. En el cas que els interessats volguessin mantenir la localitat de la passada temporada, hauran de comunicar-ho abans del 27 de setembre, fins quan el club els reservarà la plaça. A partir de llavors, posarà a la venda el seient.

Cal recordar que el Reus Deportiu debutarà en competició regular al Palau d'Esports el 28 de setembre, quan rebrà la visita del recentment ascendit CP Taradell, en la segona jornada de l'OK Lliga.

tracking