Diari Més

El CBT dona per tancada una plantilla que vol aspirar a tot

La renovació de Joan Sorolla deixa la plantilla blava amb un total d’onze jugadors

Joan Sorolla és bàsic pel CBT pel seu joc interior i ha decidit continuar una temporada més vestit de blau.

El CBT dona per tancada una plantilla que vol aspirar a totCBT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La renovació de Joan Sorolla tanca, en principi, la plantilla del primer equip del Club Bàsquet Tarragona. El pivot tortosí va donar el «sí» la setmana passada i, amb la seva continuïtat, el club blau considera que ja té totes les peces necessàries per a intentar l’ascens de categoria després de l’intent fallit de la temporada passada.

Sorolla va assegurar que la seva renovació «és un pas més en la meva etapa com a sènior, treballaré per guanyar-me més minuts a pista i ajudar l’equip». El pivot va destacar, sobre la campanya que començarà en breu, que «espero que estiguem al capdavant, com l’any passat, però anant partit a partit». Segons l’ebrenc, «defensem el títol de Lliga EBA del nostre grup i això és un plus de motivació». La pintura blava es mostra temible, amb Sorolla, Ferran Torres, Pape Mbaye i Jordi Barberà, incorporat durant aquest mercat d’estiu.

Aquests quatre jugadors tindran com a companys de cara a la pròxima temporada el també recentment arribat Rubén Llanos, Guillem Fàbregas, David Fernández, Jaume Zanca, Dani Tugores, Dani Fernández i Joan Guixens.

Continuïtat

Berni Álvarez compta, doncs, amb una plantilla més que competitiva per intentar l’assalt a la LEB Plata. El tècnic tarragoní estava completament convençut que el primer pas per a assolir aquesta meta era el de renovar el gruix de la plantilla de la campanya passada. Els jugadors, tot i que no van estar fins en la fase final, van quallar una gran temporada regular. Són molts els factors que influeixen en una fase final i el CBT no va complir amb les expectatives. Aquesta campanya servirà perquè el CBT es pugui redimir i intenti tornar a categories professionals.

Berni Álvarez i Ferran Torres són les dues pedres angulars per les quals passarà el projecte. La renovació del jugador franquícia de l’equip, anunciada la passada setmana, va ser la millor notícia per a una afició que sap que serà vital en els moments clau de la temporada.

tracking