Dos gols de Jordi Sánchez i la sentència de Noha liquiden als tarragonins

Javi Márquez controla una esfèrica en un mal partit dels tarragonins.

Prova fallida d'un Nàstic que tanca la pretemporada amb derrota contra el Mestalla (3-1)Nàstic

No és la millor manera d’acabar la pretemporada la protagonitzada per un Gimnàstic de Tarragona que ha caigut derrotat aquest diumenge contra el Valencia Mestalla (3-1) en el darrer duel preparatori pel que realment importa, el campionat de Lliga.

Els tarragonins s'han vist superats per un rival que, sobretot, va estar més murri i va aprofitar les ocasions de gol de què ha disposat. Jordi Sánchez ha estat el gran protagonista dels locals anotant un doblet que ha impossibilitat que el Nàstic marxés amb algun resultat positiu.

La primera aproximació ha estat visitant. Ferran Giner s'ha quedat a prop de rematar una pilota als cinc minuts de joc en una acció que podria haver estat molt interessant pels de Xavi Bartolo. Ha estat Sánchez qui, en el 23’, va avançar als valencians amb una diana que obligava als tarragonins a anar a remolc. Bernabé, deu minuts després, ha salvat el segon.

Romain Habran ha buscat l’empat en el 37’. L’extrem ha rematat per sobre del travesser una gran passada a l’espai de Javi Márquez. Insistia el Nàstic i, dos minuts després, Goldar ha buscay el gol amb una rematada de cap a una centrada de Bonilla. En el 45’ era Giner qui ha disparat, però el meta local ha evitat el gol i, quan faltaven segons per a la finalització de l’enfrontament, ha empatay Goldar, de córner, a centrada de Petcoff.

Amb l’empat a l’electrònic, qualsevol dels dos s'ha pogut emportar el triomf, encara que aquest s'ha quedat a casa. En el 63’ s'ha avançat el Mestalla mitjançant Jordi Sánchez en una acció de contraatac. Novament, el Nàstic per darrere.

Lolo Plá ha buscat el gol en dues ocasions i, a cinc minuts del final, Noha ha aprofitat una imprecisió grana per a marcar el tercer i definitiu gol.

Valencia Mestalla. Rivero, Joseda, Guerrero, Molina, Guillamon, Pascu, Carlos, Koba, Escobar, Alfred i Jordi. També van actuar Ferris, Pablo, David, Yunus, Noha, Badal i Fran.

Gimnàstic. Bernabé Barragán, Pol Valentín, David Goldar, Juan Rodríguez, Bonilla, Petcoff, Javi Márquez, Habran, Lolo Plá, Ferran Giner i Jonathan Pereira. També van actuar Albarrán, Bruno Perone, Pol Prats, Pol Ballesteros, Gerard Oliva, Carreón i Brugui.

Gols. 1-0, Jordi Sánchez (23’); 1-1, David Goldar (45’); 2-1, Jordi Sánchez (63’); 3-1, Noha (85’).