Diari Més

Sarsanedas i el central del Barça B apunten al final del mercat d'estiu

En cap cas es tracta d’operacions que es realitzaran d’immediat i ambdos futbolistes poden arribar amb la Lliga començada

Ferran Sarsanedas

Sarsanedas i el central del Barça B apunten al final del mercat d'hivernFC Barcelona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues de les incorporacions que encara ha de realitzar el Gimnàstic de Tarragona arribaran procedents del Barcelona B. Com a mínim, quatre futbolistes falten per perfilar la plantilla grana i, la meitat, ho farien procedents del filial barcelonista gràcies a les excel·lents relacions que existeixen entre les dues entitats des de fa algun temps. Ara bé, aquestes dues operacions mai es realitzaran de forma immediata, ja que els dos clubs s’estan marcant els temps per a intentar completar les millors plantilles que puguin.

Tal com ha anat explicant aquest mitjà, el centrecampista Ferran Sarsanedas serà un dels dos jugadors que faran el camí Barcelona-Tarragona. L’interès dels tarragonins a reforçar la posició de centrecampista defensiu és evident, amb Viti com a únic jugador en aquesta demarcació. El migcampista que la temporada passada va meravellar a Segona A, a més, ha despertat l’interès de diversos clubs i, tot i que la intenció inicial és la de seguir, ningú pot assegurar al cent per cent que Viti continuarà al Nàstic la pròxima temporada (com a exemple, el cas d’un Salva Ferrer que ja és de l’Spezia a canvi de la clàusula de rescissió).

A banda, també arribarà un segon jugador que, tret de canvi d’última hora, serà un defensa central. Igual que en el cas de Sarsanedas, no serà una operació que es faci demà mateix, sinó que es dilatarà en el temps, molt possiblement, fins el dia 31 d’agost o una data molt propera.

El motiu és molt senzill: el FC Barcelona, com la resta de clubs, encara està immers en la confecció de la plantilla. Per aquest mateix motiu, ha d’aprofitar al màxim tot el que duri el mercat d’estiu amb l’objectiu de contractar als millors jugadors i al millor preu possible. Si el Barça es desfà de dos jugadors de cop, els altres equips entendran que té urgències i complicaran més les arribades al club de la Ciutat Comtal. Tant al Nàstic com al Barça estan tranquils perquè els jugadors acabaran jugant al Nàstic, però cal tenir paciència.

El central que ha d’arribar, que encara no està decidit, motivarà la marxa de Mohammed Djetei, el qual no compta pel conjunt tarragoní. Amb David Goldar, Juan Rodríguez, Bruno Perone, el central que arribés del Barça i Roger Figueras, a cavall entre el CF Pobla de Mafumet i el primer equip, la defensa quedaria tancada, a l’espera d’anunciar Ferran Sarsanedas i d’incorporar dos davanters. Algun altre migcampista no estaria descartat abans de finalitzar el mercat.

tracking