El Nàstic empata sense gols a Villarreal (0-0)

Domini local en el penúltim duel de pretemporada

Un moment del Villarreal B-Nàstic

El Nàstic empata sense gols a Villarreal (0-0)Nàstic

El Nàstic de Tarragona va empatar aquest dimecres (0-0) contra el Villarreal B a camp contrari en el penúltim duel de pretemporada dels tarragonins.

El partit va arrencar amb domini per part del conjunt local. Pilotes que els groguets posaven a l'interior de l'àrea i la defensa grana es mostrava segura allunyant el perill. El Nàstic buscava el desequilibri amb Brugui i Habran, que arribaven fins a porteria rival no trobant la passada final.

Habran va estar a prop de marcar en el 18' mitjançant un contraatac i la darrera opció de gol del primer temps va ser del Villarreal B, per partida doble. Va ser en el minut 40, quan Albarrán va refusar el primer xut i Cheikh va aturar el segon llançament.

En la segona meitat, Xavi Bartolo va donar entrada a nou jugadors, només repetint el meta senegalès i Juan Rodríguez. Novament, el Villarreal va iniciar el joc amb major domini del partit i també amb més arribades, que van trobar la resposta del porter del Nàstic i la seguretat defensiva dels tarragonins, ja sigui en pilotes aèries o arribades laterals. Els nastiquers no ho tenien fàcil en la sortida de pilota, fet que ha dificultat iniciar les jugades associatives per creuar el mig del camp. Novament Cheikh va ser el grana més destacat de la segona meitat, intervenint en dues ocasions meritòriament per als interessos del Nàstic. Mentre que l'aproximació més clara per part visitant va ser la de Petcoff, en el minut 80, en connectar una bona rematada en una pilota morta a la frontal de l'àrea que finalment no va trobar porteria per poc. En els últims minuts, Viti ha tornat al terreny de joc per ocupar la posició de Goldar, que s'ha retirat per precaució al rebre un fort cop al rostre minuts abans.

Villarreal B: Josele, Migue, Goyo, Carlos B, Pepe, Ramón, Ivan M, Lozano, Edu Espiau, Akale i Dani Villa. També van jugar Fuoli, Tasende, Beitia, Morante, Agüero, Baena, Collado i Millán.

Nàstic:Cheikh, Viti, Juan Rodríguez, Lolo Plá, Brugui, Habran, Joel Lasso, Perone, Abeledo, Albarrán i Carreón. També van jugar Pol Valentín, Bonilla, Goldar, Petcoff, Pereira, Javi Márquez, Pol Ballesteros, Ferran Giner i Pol Prats.

Gols: No n'hi va haver