Diari Més

El Gimnàstic cobrarà uns 40.000 euros gràcies a la cessió d'Elvir Maloku

El fet que l’albano-croat no hagi disputat tots els partits que estaven estipulats en el contracte beneficiarà al club grana

Maloku, entrenant

El Gimnàstic cobrarà uns 40.000 euros gràcies a la cessió d'Elvir MalokuNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona no para d’ingressar. Uns 500.000 euros per Salva Ferrer, 90.000 per Tete Morente, 215.000 per Fali pel que fa a jugadors, i 1.250.000 euros per l’ajuda al descens que ofereix la Lliga de Futbol Professional per baixar a Segona B, entre d’altres. A banda, segons ha pogut saber aquest diari, el club tarragoní també veurà com uns 40.000 euros entren a les seves arques gràcies a Elvir Maloku.

L’extrem albano-croat, que encara pertany a la disciplina grana tot i que no compta i que ha de buscar una sortida abans que acabi la temporada, ha representat un negoci per al club tarragoní. El seu fitxatge no va quallar, fa tres temporades, però el Nàstic es beneficiarà econòmicament de la seva darrera cessió, a l’NK Aluminij de la Primera Divisió Eslovena.

El jugador, que ha començat la pretemporada amb el Nàstic tot i que no ha comptat per a Xavi Bartolo, va marxar en qualitat de cedit el passat estiu amb certes condicions. Una d’elles és que havia de disputar un nombre determinat de partits, el qual no va acabar complint. Per tant, el Nàstic se n’ha sortit beneficiat, amb aquesta quantitat propera als 40.000 euros, que ajudarà al club grana a acabar de confeccionar una plantilla que ha de lluitar pel màxim objectiu, que no és un altre que el de lluitar per l’ascens immediat a la Segona Divisió A. Acabar en primera posició i pujar després d’una única promoció seria l’ideal, tot i que des de Tarragona són ben conscients que aquesta opció és molt complicada.

Maloku és una de les sortides que s’han de produir de forma immediata. A banda, el també atacant Rodrigo Cuenca, entrenant amb el Nàstic i amb dues temporades més de contracte, és una de les sortides previstes. La tercera marxa en camí seria la de Mohammed Djetei, el qual no compta i deixaria la seva fitxa a un central cedit pel Barça B.

tracking