Diari Més

Sarsanedas arribaria del Barça B al Nàstic acompanyat d'un central

El club grana es reforçarà durant aquest mercat d’estiu amb dos jugadors procedents del filial blaugrana

El capità del filial blaugarana va passar les proves mèdiques el passat dilluns.

El Nàstic s'interessa en Ferran Sarsanedas, jugador del Barça BFC Barcelona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encara resten incorporacions a realitzar al Gimnàstic de Tarragona, el qual té pràcticament tancada la plantilla que haurà de competir per intentar pujar a Segona Divisió A en tan sols una temporada. Dos d’aquests fitxatges arribaran procedents del filial del FC Barcelona.

Les arribades més urgents són les d’un davanter i un centrecampista, encara que es produirà alguna incorporació més, com a mínim, xifra que s’ampliaria en el cas que es produïssin sortides. El migcampista preferit és Ferran Sarsanedas, actual capità del Barcelona B, conjunt que aquesta temporada competirà en el mateix grup tercer de Segona B que el quadre tarragoní.

Sarsanedas un jugador de tall defensiu que surt d’una lesió de llarga durada i que podria agafar el ritme a Tarragona, al mateix temps que competeix amb un equip que té com a objectiu l’ascens a categoria professional. Per al futbolista de 22 anys seria una gran oportunitat per a demostrar que pot fer el salt i, per què no, de la mà d’un Nàstic que s’ha interessat molt en la seva arribada.

A banda, ha d’arribar un altre futbolista del Barça B al Nàstic, també a préstec. Tenint en compte les necessitats del club, podria tractar-se d’un defensa central, sempre que Mohammed Djetei acabés abandonant la disciplina grana. El club no compta amb l’africà i és probable que marxi.

Salva Ferrer va abandonar el club durant el mercat d’hivern, en direcció a l’Spezia de la

Sèrie B italiana. Va ser una baixa sensible, ja que el jove de Martorell es va convertir en peça indispensable la passada temporada, a Segona Divisió A, a les ordres d’Enrique Martín. La seva marxa va provocar el retorn de Bruno Perone, que jugarà a Tarragona en qualitat de cedit de l’Extremadura. David Goldar i Juan Rodríguez han arribat aquesta temporada i es presumeixen com als dos titulars i, la probable marxa de Djetei, obriria moltes variants. Una, podria ser la de donar protagonisme al jove del filial Roger Figueras, mentre que l’altra seria l’arribada d’un central que, molt possiblement, arribaria a Tarragona del filial del Barça. Encara, però, falta molt perquè tanqui el mercat.

tracking