Diari Més

Hoquei patins

El Reus Deportiu comença a rodar sense renunciar a cap competició

El tècnic roig-i-negre assegura que els reusencs estan obligats a lluitar per tots els títols en totes les temporades i que no li «espanta» parlar de copes

Els jugadors i els integrants del cos tècnic en el primer entrenament de la pretemporada.

El Reus Deportiu comença a rodar sense renunciar a cap competicióOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu Miró va començar la pretemporada ahir al matí i ho va fer sense renunciar a cap competició. «Hem de ser conscients de l’escut que portem i a qui representem», va afirmar l’entrenador roig-i-negre, Jordi García, qui va afegir que «el Reus està obligat a lluitar per tots els títols en totes les temporades».

Enguany els reusencs compten amb un avantatge respecte a la temporada passada, ja que l’equip és el mateix amb una única incorporació, la de Pablo Nájera. «L’any passat veníem d’un gran equip que havia estat campió d’Europa i el vam haver de refer de nou i vam ser un equip que vam lluitar tots els partits», va recordar el tècnic i va afegir que «enguany farem el mateix però amb treball ja fet, per tant, no m’espanta parlar de títols».

A títol personal, Jordi García, va mostrar-se molt content de seguir una temporada més a l’equip de la «meva vida». Pel que fa a l’equip, García va assenyalar que els jugadors han fet un «bon treball» a l’estiu i han arribat en «bones condicions» que era un dels objectius que s’havien marcat per afrontar la pretemporada.

Sobre Pablo Nájera, l’únic fitxatge roig-i-negre, va compartir que «és un jugador diferent, ens aporta molt de desequilibri. Té una capacitat física alta i molta visió de joc». Com que enguany, l’equip és pràcticament el mateix que l’any passat, no s’haurà de començar de zero i això permetrà treballar més en l’adaptació de Pablo Nájera i de Ferran i Del Río als entrenaments. Els dos últims, ja van entrenar la temporada passada amb el primer equip roig-i-negre, però encara no formaven part de la primera plantilla, enguany faran el salt i permetran a Jordi García disposar de més fons d’armari amb 9 fitxes sèniors.

«Enguany volem ser més detallistes, hem d’aprofitar tota la feina de l’any passat i donar-li un tomb», va argumentar l’entrenador del Reus, qui va compartir que «creiem que el model de joc que teníem l’any passat és molt bo i ens va anar molt bé però ara hem de portar-lo a l’excel·lència».

Nou format de lliga

Aquesta temporada, l’OK Lliga tindrà un nou format de competició on el títol i el descens es decidirà en uns play-off’s. Per al tècnic roig-i-negre això farà que el final de temporada «estigui viu». El cert és que en els darrers anys el Barça ha estat el dominador de l’OK Lliga, arribant a proclamar-se campió en el mes de març o abril i, per tant, deixant sense emoció les darreres jornades. Ara, amb aquest play-off el campió no es decidirà fins al final. «Per als equips com nosaltres, el Liceo, el Noia o el Lleida, entre d’altres, que a un partit tenim opcions de guanyar a qualsevol rival, podrem lluitar fins al final», va relatar García que va reconèixer que «el Barça continua sent el màxim favorit al títol de lliga perquè és qui té la plantilla més llarga».

El tècnic també creu que «això també servirà per portar més gent al pavelló, ja que tindrem 7 o 8 cites importants al llarg de la temporada i podrem acostumar la gent a venir-hi».

tracking