Diari Més

Vòlei platja

L'Arrabassada s'acomiada del Madison Beach Volley Tour

Una parella holandesa i una espanyola van endur-se la final femenina i masculina respectivament

Una de les jugades que s'han pogut veure a la final femenina.

L'Arrabassada s'acomiada del Madison Beach Volley TourGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les holandeses Reiners i van Driel i els espanyols Menéndez i Huerta van proclamar-se campions del Trofeu Repsol, la quarta prova del Madison Beach Volley Tour 2019 que ha tingut lloc durant aquest passat cap de setmana a Tarragona.

Concretament, la platja de l’Arrabassada va ser l’escenari des de dijous fins ahir, diumenge, d’aquesta competició que va arribar a la ciutat per sisè any consecutiu.

Pel que fa a la final femenina, les holandeses van imposar-se per la via ràpida a les espanyoles Florian i Saucedo liquidant el partit en dos sets i deixant el marcador 0-2. Amb aquesta victòria, a banda de guanyar el trofeu, les holandeses també van completar la seva particular revenja, ja que a la ronda 3, una de les fases prèvies, van caure derrotades 2-0 contra Florian i Saucedo, les quals no van aconseguir repetir la fita ahir a la final.

La parella formada per van Driel i Reiners van demostrar ser molt superiors en tot el campionat, ja que la gran majoria de rondes eliminatòries les van superar amb el resultat de 0-2 necessitant poc més de 30 minuts per finalitzar els respectius enfrontaments i només van perdre un sol partit, el de la tercera ronda. Per la seva banda, Florian i Saucedo també van fer un gran campiona guanyant tots els partits excepte la final.

En la categoria masculina, va haver-hi final espanyola. Menéndez i Huerta van imposar-se a Monfort i Minaya, per 0 sets a 2. Els favorits per a la final, era la parella formada per Monfort i Minaya, ja que van arribar-hi havent guanyat tots els partits per 2 sets a 0. Però davant, no tenien un rival complicat, Menéndez i Huerta també havien arribat a la final per mèrits propis. Ells també havien guanyat tots els partits 2-0, excepte les semifinals on van vèncer 2-1. A la final, Menéndez i Huerta no van deixar opcions a Monfort i Minaya que van acabar segons.

Tant la final masculina com la femenina van omplir les grades de l’estadi creat per a l’ocasió a la platja de l’Arrabassada i que va servir per acomiadar, fins a l’any vinent, el Madison Beach Volley Tour.

tracking