Diari Més

Ferran Torres renova amb el CBT i anuncia que la 2019-20 serà l'última

El jugador assegura que no té la intenció d’«arrossegar-se» i el club li obre la porta a continuar

Ferran Torres i Jacint Rodríguez al pavelló del Serrallo, després d'anunciar la renovació.

Ferran Torres renova amb el CBT i anuncia que la 2019-20 serà l'últimaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No és la primera vegada que ho diu de forma privada, però sí de forma pública. Ferran Torres va anunciar dues notícies en un mateix acte, les dues de vital importància per al Club Bàsquet Tarragona, tot i que una agradi més que menys. El jugador del club blau va anunciar la seva renovació per una campanya, però alhora va assegurar que la 2019-20 serà la seva «última temporada» com a jugador en actiu.

Aquesta vegada n’està segur, tot i que ja ho anava escampant fa anys. El president del CBT, Jacint Rodríguez, es mostrava molt feliç per la renovació del buc insígnia de l’entitat però, alhora, no tancava tant la porta com Torres a una possible continuïtat. «Si el Ferran supera les expectatives, estarem obligats a tornar a parlar-ne», manifestava al respecte, amb la cara de felicitat que se suposa després de saber que comptarà amb el jugador que omple el pavelló i que aixeca a la gent de la seva localitat.

«Estem molt contents que continuïs amb nosaltres, ja que aportes molt tant dins com fora de la pista. Gràcies per atorgar-nos aquesta confiança, ets un professional que s’entrega al cent per cent en cada partit». Aquesta era la floreta que enviava el màxim responsable del club a un jugador que tornarà a tenir la missió d’intentar l’ascens de categoria. Recuperar la LEB tornarà a ser l’objectiu principal per a un club que té la plantilla tancada, tal com va detallar el president.

Per la seva banda, Ferran Torres va explicar que el seu motiu per no continuar més enllà d’un any és ben senzill. «No m’agradaria jugar fins a arrossegar-me, ho vull deixar clar des del principi, començo a tenir una edat i les cames pesen», detallava un Torres que sap quina serà la seva funció de cara a la pròxima campanya. Segons va detallar el jugador, «he parlat amb el Berni (l’entrenador), amb l’Aleix (director general) i amb la directiva, i em van dir que arriben molts jugadors joves i que necessiten ajuda». Aquí tindrà un paper clau Ferran Torres, qui ajudarà a fer de pont a aquestes joves promeses que han de ser el futur del club.

tracking