Diari Més

Pàdel

El primer torneig La closca aplega més de 150 participants a les instal·lacions del Golf Costa Daurada

L’ens esportiu organitza el seu quart torneig de pàdel d’aquest estiu

Els participants del torneig de pàdel La closca, disputat al Golf Costa Daurada.

El primer torneig La closca aplega més de 150 participants a les instal·lacions del Golf Costa DauradaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’activitat esportiva continua sense descans a les instal·lacions del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center i, fruit d’això, el passat divendres més de 150 jugadors van participar del primer torneig Pàdel La closca, quarta iniciativa de l’especialitat que té lloc aquest estiu a les instal·lacions de l’ens esportiu.

Com en les anteriors cites celebrades en les darreres setmanes, l’èxit de participació va ser rotund, tota vegada que es va assolir el límit previst d’inscripcions. Els 150 jugadors registrats van ser agrupats en cinc categories, en funció del seu nivell, i van començar a disputar els partits d’un torneig que es va desenvolupar entre des de les sis de la tarda fins a dos quarts d’onze de la nit a les set pistes de pàdel de què disposa el Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center.

Un cop finalitzada la competició, tots els jugadors i els seus acompanyants van compartir un agradable sopar a càrrec del restaurant del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center. L’àpat va comptar amb un protagonista destacat: el marisc, que també va donar nom al torneig La closca.

Per finalitzar la vetllada, l’organització va procedir al lliurament de premis als campions i finalistes de la cita. Les parelles guanyadores de les diferents categories van ser Ivan Vega i Àlex López (primera categoria), Carola Guillen i Sergi Gonzàlez (segona), Juan Hurtado i Javi Hurtado (tercera), Sabina Van Haaften i Carme Jané (quarta) i Marta Garcia i David Sànchez (cinquena). Així mateix, el torneig va incloure el sorteig de regals entre els assistents, en una vetllada que es va allargar fins ben entrada la nit i que va estar musicalment amenitzada per DJ James.

D’altra banda, la bona acollida que han tingut els diferents torneigs de pàdel organitzats aquest estiu fan que Golf Costa Daurada Tarragona es plantegi la possibilitat de crear un calendari anual que permeti la disputa de torneigs amb el mateix format, al llarg de tota la temporada.

Amb tot, els esforços de l’ens esportiu es centren ara en la preparació del Torneig Bronze del Circuit Català de Pàdel. Aquesta competició, que comptarà amb categories masculines femenines de l’1 al 8 de setembre.

tracking