Diari Més

El Nàstic incorporarà un davanter i un migcampista aquesta setmana

Són dues peces clau que encara no han pogut contractar esperant alguna ganga del mercat d’estiu que es posi a tir

Els grana necessiten més pòlvora en atac, ja que ara mateix només compten amb Jonathan Pereira i Joel Lasso.

El Nàstic incorporarà un davanter i un migcampista aquesta setmanaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Només queden dues setmanes per l’inici de la lliga de Segona Divisió B i el Nàstic les afronta encara amb alguns moviments pendents. Pel que fa a les incorporacions, els tarragonins esperen tancar aquesta setmana el fitxatge d’un davanter i un migcampista, dues peces clau que encara no han pogut fitxar, esperant alguna ganga que es presenti durant aquest mercat d’estiu.

En el partit amistós del passat divendres contra el Girona, es va fer evident que el Nàstic té molta falta de gol, tot i la incorporació d’un Jonathan Pereira que hauria de ser el protagonista dels gols tarragonins. Una altra de les mancances que es van poder observar és que el mig del camp va just. Ara mateix els grana tenen a cinc homes per tres posicions: Viti, Petcoff i Márquez a banda de Carreón, jugador del filial que està completant la pretemporada amb el primer equip i que està donant molt bones sensacions, i de Lolo Plá que va alternant la posició amb la mitja punta.

Això obliga al club tarragoní a buscar substituts per aquesta zona, malgrat que també Abeledo o Giner han jugat en algun partit de pretemporada en les posicions d’interiors. Des del Nàstic confien a portar al llarg d’aquesta setmana aquest migcampista que complementi la sala de màquines i que pugi, encara més, el nivell del centre del camp. La preferència del Nàstic pel centre del camp és Ferran Sarsanedas, del FC Barcelona ‘B’, que la temporada passada va trencar-se els lligaments creuats a l’octubre i no va poder tornar a jugar.

Enguany, està completant la pretemporada des del primer dia amb normalitat i, tot que és el capità del filial blaugrana i, a priori, compten amb ell, els tarragonins pressionaran per poder tenir-lo aquesta temporada, almenys, en forma de cessió.

Amb tot, Parés té una extensa llista amb altres futbolistes que podrien ser molt útils per aquesta zona del camp, en cas que l’operació Sarsanedas no tingui èxit.

Per la seva banda, la posició del davanter centre és una altra de les que estan incompletes, ja que ara mateix només Joel Lasso i Jonathan Pereira tenen fitxa amb el primer equip. El primer arriba procedent del filial i sembla complicat que aquesta temporada sigui capaç de posar-se l’equip a les espatlles en l’aspecte golejador, i l’altre, sí que hauria d’assumir aquest rol per la seva veterania i experiència ben contrastada però les seves xifres en la darrera temporada, on només va anotar dos gols, i el que s’ha pogut veure d’ell en aquests amistosos, no deixen clar si podrà complir amb les expectatives.

El Nàstic es troba rastrejant el mercat per trobar un davanter potent, d’unes característiques diferents a Pereira però que també aporti molt de gol. Sembla que l’opció Pedro Martín es descarta i, per tant, pren força l’opció d’un altre jugador contrastat de Segona que es posi a tir o d’un futbolista del filial blaugrana amb bona projecció i que tingui ganes de ser protagonista en un projecte que té l’objectiu de recuperar la categoria de Segona A.

tracking