Lolo Plá va culminar amb gol la bona segona meitat dels de Xavi Bartolo

Lolo Plà celebrant el gol del conjunt grana.

Empat contra el Girona en el segon partit amistós de la pretemporada del Nàstic (1-1)Nàstic

El conjunt grana va disputar ahir divendres el segon i definitiu partit de pretemporada al Nou Estadi, després del disputat el dissabte passat davant el Real Zaragoza. Divendres, un nou equip de LaLiga Smart Bank, el Girona FC, que la temporada passada estava entre els vint clubs de LaLiga Santander.

El matx es va iniciar amb el conjunt visitant portant el pes del joc sobre el verd del Nou Estadi. La primera ocasió va ser pels gironins amb un remat de Soni al minut 14 que va topar amb al pal. I tres minuts després, Lozano va marcar des de la frontal de l'àrea posant la pilota a la base del pal. El Nàstic ho va provar amb Javi Márquez en el 21' a pilota aturada, però el meta Suárez va refusar a córner. El mateix porter es va lluir tres minuts després en un remat de primeres de R. Brugué. I Viti també ho va intentar a la mitja hora de joc en una jugada personal d'àrea a àrea que va culminar Pol Prats amb una rematada que es va escapar per poc. Amb la victòria parcial de l'equip entrenat per Juan Carlos Unzué es va arribar al descans.

En la represa, el Nàstic va pujar el nivell de la possessió de l'esfèric, imposant-se al rival en molts dels duels en pilotes dividides i en ocasions de gol. Pol Ballesteros i Bonilla ho van intentar en els primers compassos en dos xuts que es van perdre per pocs centímetres. Mentre que Bernabé també apareixia per evitar el gol de Paik. I el davanter Pereira ho va intentar a la mitja volta. El seu xut va topar a un defensor i es va perdre pel córner. Els de Xavi Bartolo també van buscat l'empat a pilota aturada. En el minut 71, David Goldar va estavellar l'esfèric al travesser i Pol Ballesteros ho va tornar a intentar en el 74' amb un xut creuat que va fregar el pal. La insistència del Nàstic va tenir premi en el darrer minut del temps reglamentari. Lolo Plá va arribar des de la segona línia i Pol Ballesteros li va servir en safata el gol de l'empat que va portar l'alegria al Nou Estadi.

El proper amistós que afrontarà el Nàstic serà davant el Villarreal CF 'B'. Els grana es desplaçaran fins a la província de Castelló per jugar davant un dels rivals del grup III de la Segona Divisió B. El duel es disputarà el dimecres 14 d'agost, a partir de les 19 hores, a la ciutat esportiva grogueta.

ALINEACIONS

Nàstic: Bernabé, Pol V (Albarrán, 65'), Bonilla, Goldar, Viti (Carreón, 65'), Juan Rodríguez, D. Petcoff (Lolo Plá, 65'), J. Pereira (Joel Lasso, 65'), J. Márquez, R. Brugué (Ferran GP, 46') i Pol Prats (R. Brugué, 46').

Girona FC: Suárez, Ibrahima, Pachón (Ferran López, 46'), Juanpe RL, Iago (Eppy, 74'), Paik, Lozano (Ilyas, 78'), Diamanka (Mateo, 65'), Andzouana, Kevin Soni i Resta.

OBSERVACIONS

Partit amistós de pretemporada disputat al Nou Estadi i xiulat per Josep Subirats Matamoros del Col·legi de Tarragona.