Diari Més

El Nàstic prescindirà de Djetei i alternarà a Figueras amb el filial

El davanter que substituirà a Berat Sadik podria arribar a Tarragona en les pròximes hores

Djetei no ha acabat de convèncer al cos tècnic que prefereix alliberar la plantilla per poder executar més fitxatges.

El Nàstic prescindirà de Djetei i alternarà a Figueras amb el filialGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic no compta amb Djetei. Des que va començar el període de fitxatges d’estiu els grana han estat esperant per una possible oferta d’algun club de Segona A que volgués al central camerunès però, veient que aquesta no arriba i que el jugador no acaba d’oferir el rendiment que se n’espera, el Nàstic decidirà prescindir de Djetei i quedar-se amb tres centrals del primer equip.

La decisió servirà per alleugerir fitxes, ara mateix els tarragonins compten amb 21 jugadors del primer equip, de manera que només podrien fer una incorporació més. Amb tot, d’aquests 21, ja sense comptar a Salva, haurien d’abandonar l’entitat, com a mínim, Maloku i Cuenca que, sumats a Djetei, rebaixarien el nombre de fitxes a 19 i permetrien la incorporació de quatre jugadors, que és el que busca el conjunt tarragoní per tancar definitivament la plantilla.

Amb la marxa de Djetei, els grana renovaran per complet la defensa on, de les quatre posicions, només Pol Valentín serà el jugador que repeteixi respecte a la temporada anterior, ja que Bonilla, Albarrán, Goldar, Juan Rodríguez i Perone han arribat enguany. A més, prescindir del camerunès també suposarà quedar-se amb tres futbolistes del primer equip per a dues posicions, una situació que no preocupa, ja que l’adaptació de Roger Figueras amb el primer equip està sent molt bona i Bartolo no dubtarà en convocar-lo si l’equip ho necessita. Per tant, Figueras alternarà el filial amb el primer equip quan aquest tingui una baixa a l’eix de la defensa.

Malgrat tot, des de l’entorn de Djetei asseguren que des del club no li han comunicat que no comptin amb ell i també expressen que no han rebut cap oferta. Des del seu punt de vista, creuen que Djetei es quedarà a Tarragona. Una visió que xoca amb la del club on no volen la continuïtat del central.

Per la seva banda, els tarragonins continuen buscant dos davanters per reforçar aquesta zona on, per ara, només compta amb Jonathan Pereira i Joel Lasso. Una de les dues places podria ser per a Gerard Oliva, ja que el club ha repetit en més d’una ocasió que esperaran que s’acabi de recuperar per prendre una decisió en ferm per ell.

Tancar la plantilla

L’altra vacant podria quedar solucionada avui mateix o, a tot estirar, demà dissabte. Des del club estan treballant a contracorrent per intentar tancar la plantilla tan aviat com sigui possible, una exigència que va fer Bartolo després del partit contra l’Espanyol B. «Tenim una pretemporada una mica atípica, estem a la quarta setmana i no tenim la plantilla encara tancada», comentava el tècnic que afegia que «estem treballant amb molts jugadors que no hi seran, hem de començar a solucionar aquest tipus de problema i treballar les dues últimes setmanes amb el que ha de ser el bloc fort». Aquestes dues últimes setmanes abans del primer partit de lliga arrencaran dilluns vinent, és per això que des dels despatxos estan treballant a contracorrent per intentar tancar gairebé tot el bloc sencer.

Això suposa que el davanter podria arribar entre avui i demà i en un període de temps no massa llarg també podria concretar-se la sortida de Djetei. L’entitat encara té molta feina en aquest aspecte, ja que Maloku i Cuenca continuen exercitant-se sota les ordres de Bartolo malgrat que ja fa mesos que des del club anuncien que no compten amb ells però no aconsegueixen trobar una sortida. A Maloku encara li queda un any i a Cuenca dos amb l’entitat grana però tot indica que acabaran rescindint el contracte que els uneix.

tracking