Diari Més

Onolfo assegura que «lluitaran» per mantenir el CF Reus amb vida

El propietari del club diu que «amb els diners que rebran de les demandes a Oliver, Laporta i LaLiga es pagarà el que deuen a jugadors i treballadors»»

Clifton Onolfo, durant una roda de premsa a les instal·lacions de l'Estadi Municipal de Reus.

Representants de Bale volien invertir al CF Reus però Onolfo ho va impedirGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Clifton Onolfo, propietari del CF Reus, ha assegurat que «lluitaran» per mantenir el club amb vida. En un comunicat, Onolfo ha explicat que demandaran a Oliver, Laporta i LaLiga i que «el 100%, menys les despeses legals, dels diners que rebrem d'aquestes demandes aniran a jugadors i treballadors».

El propietari del club reusenc remarca que «ells van causar les pèrdues i han de pagar» i afegeix que «els tribunals civils i mercantil han de ser utilitzats per fer el treball que els consells esportius no han fet en estar dominats per LaLiga».

Onolfo també comparteix que ell no va reconèixer cap alliberament de futbolistes quan va comprar el club i aquests eren «el principal motiu» pel qual van comprar-lo.

D'aquesta manera, el propietari del club roig-i-negre reitera que no està disposat a pagar els 2 milions que deu a la RFEF, per la qual cosa els seus advocats volen portar el descens del CF Reus als tribunals. L'americà diu que «ens demanen dos milions pels danys que ells van causar quan el primer equip ni tan sols va jugar un minut durant l'època d'Onolfo».

tracking