Diari Més

El CF Reus intenta entrenar a les instal·lacions municipals sense èxit

Onolfo ha citat el cos tècnic i els jugadors aquesta tarda a l'Estadi

Clifton Onolfo, a la dreta, a la sala de premsa del CF Reus, acompanyat del seu intèrpret, diferent al que tenia abans.

Clifton Onolfo diu que pagarà tan sols a 37 treballadors i tècnics del ReusGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per segona vegada en aquesta setmana, Onolfo ha convocar el cos tècnic i els jugadors amb precontractes per entrenar a les instal·lacions municipals. Al punt de les 17.30 hores, Onolfo, David Peña, Ramón Calderé i més membres del cos tècnic i jugadors s'han presentat a les portes de l’Estadi Municipal les quals, com ja va succeir dilluns, estaven tancades.

En aquesta ocasió, el propietari del club ha anat acompanyat d’un notari per fer fotos per «comprovar que no hi havia l’administrador concursal ni cap persona relacionada amb ell».

«Estem fent les gestions corresponents però no estem obtenint resposta ni de l’Ajuntament ni de l’administrador concursal», comparteixen des de l’entorn d’Onolfo que afegeixen que «si aquesta situació s’allarga, buscarem unes altres instal·lacions esportives per començar a entrenar».

Pel que fa a l’administrador concursal, avisen amb enviar un requeriment legal perquè expliqui la seva gestió. Des de l'entorn de l'americà recorden que aquest divendres presentaran la cautelar al tribunal i confien en què els donin la raó com va succeir amb l'Orihuela l'any 2012.

tracking