Diari Més

El CF Pobla de Mafumet es queda sense president i segon entrenador

El responsable de l'entitat, Iván Carrasco, tanca una etapa de dos anys, i Javi Robles no es veu «motivat»

Javi Robles a la banqueta de l'Estadi Municipal de Reus.

El CF Pobla de Mafumet es queda sense president i segon entrenadorOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de dos anys al capdavant de la presidència del CF Pobla de Mafumet, el màxim responsable de l'entitat, Ivan Carrasco Infante, ha presentat la seva dimissió com a president del club per motius professionals, segons ha comunicat el club en un comunicat.

Un cop acceptada la seva decisió en Assemblea, el CF Pobla de Mafumet obre el procés de presentació de candidatures a la presidència.

El CF Pobla de Mafumet ha volgut agraït a Ivan Carrasco Infante la dedicació i treball per l'entitat durant el seu mandat.

Per la seva banda, el segon entrenador del primer equip de la Pobla, Javi Robles, que va fitxar aquest estiu pel filial grana ha decidit renunciar al càrrec. Robles va arribar juntament amb Albert Company, primer entrenador, tots dos procedents del CF Reus. Company venia del Reus B i Robles del juvenil A.

Segons ha comunicat Javi Robles a Diari Més, no es troba «motivat» per enfrontar aquesta temporada a la banqueta de la Pobla de Mafumet. Robles ha afirmat que no té cap oferta i que tant amb Albert Company com amb la Pobla la relació és bona i no han tingut res a veure en la seva decisió, que ha sigut «personal».

Imatge d'arxiu d'Ivan Carrasco.

Dimiteix el president del CF Pobla de Mafumet, Ivan CarrascoCedida

tracking