Diari Més

Bruno Perone arriba avui i entrenarà demà amb el Nàstic

El jugador arriba per cobrir la baixa de Salva Ferrer

Bruno Perone en un partit amb el Nàstic al Nou Estadi.

Bruno Perone entrenarà demà amb el NàsticOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bruno Perone arribarà aquesta nit a Tarragona i està previst que demà s'incorpori als entrenaments amb els nous companys. El central arriba procedent de l'Extremadura, en forma de cessió, ja que el club no vol desprendre's d'ell gratuïtament. Perone torna a Tarragona per cobrir la baixa de Salva Ferrer que marxarà a l'Spezia Calcio, de la segona divisió italiana.

Era un rumor a veus que Diari Més ha pogut confirmar avui. El central italo-brasiler, que ja va militar al Nàstic, estava a la llista de Sergi Parés per completar la defensa en cas que aquesta patís alguna baixa. El seu nom ja va sonar quan semblava que l'operació de Juan Rodríguez s'estancava però ara, a falta de que el club ho faci oficial, Perone tornarà a vestir-se de grana davant la marxa de Salva Ferrer.

Pendents de Djetei

En principi, l'arribada de Perone hauria de tancar l'eix de la defensa, la qual ha estat completament renovada respecte la temporada anterior. Això sí, des del club segueixen pendents de Djetei que desperta l'interès d'alguns clubs de Segona però, de moment, encara cap ha presentat una oferta econòmica. Si aquesta es produís, des del club no posarien cap impediment perquè el central abandoni la disciplina grana.

tracking