Diari Més

Esport

Més de 250 persones participen en la 3a Festa de l'Esport de Roda de Berà

La iniciativa tenia com a objectiu de fomentar l’exercici físic i donar a conèixer l'àmplia oferta existent al municipi

La Festa de l'Esport va comptar amb una alta participació.

Més de 250 persones participen en la 3a Festa de l'Esport de Roda de BeràCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 3a Festa de l'Esport de Roda de Berà, que es va celebrar el passat dissabte, va comptar amb una alta participació. l'Ajuntament de Roda va programar diverses activitats esportives gratuïtes per a totes les edats.

La iniciativa, on hi va participar més de 250 persones, tenia l'objectiu de fomentar l’esport i donar a conèixer l'àmplia oferta existent a Roda de Berà, tant a través de l'Ajuntament com dels clubs esportius locals.

Des de priera hora del matí i fins a les 8 de la tarda es va poder practicar pàdel, tennis, ping-pong i bàsquet i, a la pista de tir, l'associació Toxophílica de Catalunya donava la possibilitat de practicar el tir amb arc. A les 11 es va obrir l'hora del bany a la piscina amb activitats com la natació i el waterpolo.

El Club Atlètic Roda de Barà va organitzar activitats de futbol, mentre que el Club Tennis Barà va oferir classes obertes de tennis. Al migdia es va fer una petita aturada i es va reprendre l'activitat amb una classe d'aquagym i una classe magistral de zumba a càrrec de Maria Paura.

tracking