Diari Més

La baixa de Sadik allibera una fitxa elevada per portar un altre davanter

Des del Nàstic continuen treballant per poder incorporar a Pedro Martín, del Lleida, i esperaran per Oliva

Oliva no entrena amb el Nàstic per una contractura al quàdriceps des del passat 25 de juliol i està previst que demà es reincorpori.

La baixa de Sadik allibera una fitxa elevada per portar un altre davanterGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic continua buscant un davanter per poder tancar aquesta demarcació, sempre que Gerard Oliva, encara a prova, acabi signant pel Nàstic. La marxa de Sadik del club tarragoní ha provocat que ara mateix només hi hagi dos jugadors en punta d’atac, Jonathan Pereira i Joel Laso. Això sí, hi ha d’altres jugadors com Romain Habran o Lolo Plà que, en determinades ocasions, podrien ocupar aquesta posició, però des del Nàstic volen comptar amb 4 davanters naturals.

Així doncs, ara mateix hi ha dues fitxes disponibles per incorporar futbolistes en aquesta demarcació i la primera d’elles sembla que té un nom clar, malgrat que l’operació va per llarg: Pedro Martín. El davanter ara mateix continua sota les ordres de Molo, al Lleida, amb qui té contracte fins al 2020. El club de la Terra Ferma ja ha deixat clar, en més d’una ocasió, que no deixarà marxar al futbolista de manera gratuïta, ja que té contracte en vigor i, la temporada passada, va ser el màxim golejador del grup tercer de Segona B amb 16 dianes.

El Nàstic ja sap que si vol contractar a Pedro Martín, haurà de pagar la clàusula del jugador, una opció que podria succeir de manera més ràpida amb la venda de Salva Ferrer que, si s’acaba tancant, portarà al voltant de mig milió d’euros a les arques del club tarragoní que facilitarien molt aquesta operació. Amb tot, aquesta no és l’única via que té oberta el Nàstic, ja que, si finalment no s’acaba produint aquest fitxatge, els tarragonins no descarten portar algun jugador cedit d’un filial de Segona B.

Una setmana i mitja lesionat

Pel que fa a la segona vacant en aquesta demarcació, sembla que també té nom: Gerard Oliva. Amb tot, des del club encara no estan convençuts de la seva incorporació, i no és per a menys. El davanter va iniciar la pretemporada amb el Nàstic el 15 de juliol i, a la segona setmana d’entrenaments, el dia 25, va caure lesionat, patint una contractura al quàdriceps.

Aquesta ja és la segona setmana que Oliva comença sense entrenar-se, tot i que està previst que demà, dimecres, pugui tornar a exercitar-se amb els seus companys. Per aquest motiu, des de l’entitat encara no volen prendre cap decisió al respecte, ja que volen esperar a veure com segueix evolucionant el futbolista, tant pel que fa a les lesions com a la seva adaptació a l’equip i al que li demani Xavi Bartolo. Oliva encara no ha pogut jugar cap partit amb el Nàstic i ja se n’ha perdut tres: el del Peralada, el d’entrenament contra la Pobla i el del Zaragoza. I la llista s’incrementarà a quatre, ja que avui a la tarda tampoc tindrà minuts contra l’Espanyol B.

Malgrat tot, des del club volen tenir paciència amb aquest futbolista i esperaran fins al darrer moment per decidir si, finalment, acaba fitxant pel Nàstic o no. De fet, Oliva va ser presentat el passat dissabte com un jugador més i amb una clara preferència sobre Maloku i Cuenca, ja que ell sí que va lluir dorsal, tot i no tenir, encara, cap contracte amb el conjunt tarragoní.

A l’expectativa amb Djetei

Per la seva banda, un dels futbolistes que no està clar si continuarà a Tarragona, és Djetei. Les qualitats del central agraden molt tant a Xavi Bartolo com a Sergi Parés però no convencen les seves actuacions al centre de la defensa. Això, sumat al fet que hi ha algun club de Segona A interessat a contractar-lo, podrien fer que el camerunès finalitzés la seva aventura amb el Nàstic.

Amb tot, des del club no volen desprendre’s gratuïtament d’aquest jugador i, si no arriba cap oferta econòmica per ell, no veuen cap mena de necessitat per haver de rescindir el contracte i que aquest quedi lliure. Per tant, ara caldrà esperar per veure si l’interès dels clubs de Segona A per ell és tan important com per presentar una oferta econòmica.

tracking