Diari Més

L'Espanyol B provoca la segona derrota del Nàstic en pretemporada (2-1)

Brugui ha anotat l’únic gol dels tarragonins

El partit ha tingut lloc a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

L'Espanyol B provoca la segona derrota del Nàstic en pretemporada (2-1Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic ha caigut per 2 a 1 en el partit amistós que ha disputat aquesta tarda contra el filial de l’Espanyol, un dels rivals als qui s’enfrontarà a la lliga. El duel ha tingut lloc a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i ha començat a les 19 h.

Xavi Bartolo ha decidit repartir minuts en coherència amb el darrer partit disputat i, aquells jugadors que van ser suplents contra el Zaragoza, avui han sortit de titulars gaudint de 60 minuts de partit.

Els escollits han estat ser Cheikh; Albarrán, Djetei, Roger Figueras, Abeledo; Carreón, Guiu, Viti; Pol Ballesteros, Pereira i Brugui. La novetat, ha sigut l’aparició de Guiu a l’onze titular, substituint al lesionat Cardona però amb Abeledo ocupant el seu lloc al lateral esquerre. Així doncs, l’andalús ha hagut de jugar 60 minuts en una posició que no es la idònia però va esforçar-se per demostrar al tècnic que poden comptar amb ell.

En la primera mitja hora els grana han disposat de millors ocasions de gol, dues de Brugui i una de Pereira però totes tres han marxat desviades. El marcador s'ha mogut al minut 37’ quan l’Espanyol B s'ha avançat en el marcador gràcies a un penal. El Nàstic ha reaccionat bé i, dos minuts després, ha empatat el partit amb una rematada de cap de Brugui des del segon pal. Amb l’1 a 1 ha finalitzat la primera meitat.

La segona part ha començat amb un gol matiner de l’Espanyol, amb una diana de Moha al minut 49’. A partir d’aquí el marcador ja no s'ha mogut més, tot i els canvis de Bartolo. Al 60’ han entrat Bernabé; Caba, Goldar, Juan Rodríguez, Bonilla; Petcoff, Montero, Lolo, Pol Prats, Joel i Giner. El canvi respecte al partit del Zaragoza han sigut les novetats de Caba i Montero per substituir a Valentín i Márquez que arrosseguen molèsties, igual que Romain Habran, que només ha pogut disputar un amistós, el del Peralada.

Bartolo no ha convocat a Maloku ni Cuenca, en una clara declaració d’intencions. Tampoc ha jugat Salva, ja que les seves hores al Nàstic estan comptades.

«Ha faltat més tranquil·litat»

Xavi Bartolo ha valorat el partit, que no li ha agradat. «No he tingut bones sensacions, hem comès massa errades a nivell col·lectiu» ha transmès i ha afegit que «no hem acabat de tenir clar el que volíem». Amb tot, segons Bartolo, el partit ha estat equilibrat. «Volia que hi hagués més pausa i tranquil·litat i no ho hem aconseguit», ha detallat Bartolo que, en la mateixa línia, ha admès que «amb el canvi massiu de jugadors potser si que hem tingut més pausa però el rival estava ja massa tancat».

«Em preocupa que és el quart partit i m’en vaig amb sensacions més negatives», ha afirmat Bartolo que ha valorat positivament el paper dels jugadors que han sortit a la segona meitat, argumentant que «sembla que estan en una lleugera avantatge respecte els altres, però encara tenen temps per posar-se al mateix nivell tots». El tècnic grana també ha lamentat que està entrenant amb jugadors amb qui sap que no comptarà i que queden dues o tres setmanes per iniciar la lliga i encara no té la plantilla tancada.

tracking