Diari Més

L'Ajuntament de Reus només autoritzarà l'ús de l'Estadi si ho demana l'administrador concursal

El consistori recorda que l'administrador és l'«única persona autoritzada per parlar en nom del CF Reus»

Clifton Onolfo en una roda de premsa a les instal·lacions del CF Reus Deportiu.

El TAD decidirà sobre el cas del CF Reus aquest divendresGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Reus vol deixar clar que «només poden reconèixer a l'administrador concursal com a única persona autoritzada amb capacitat jurídica i administrativa per parlar en nom del CF Reus», així ho ha expressat en un comunicat.

Clifton Onolfo, amb els seus advocats i el cos tècnic amb Ramón Calderé al capdavant, s'han apropat aquest matí a les instal·lacions del CF Reus per començar la pretemporada o, almenys, intentar-ho. Aquests han aprofitat per firmar alguns precontractes amb jugadors que passarien a formar part del primer equip en cas que aquest pugui competir.

Els integrants del cos tècnic i la suposada plantilla no han pogut exercitar-se sobre la gesta de l'Estadi, ja que aquest és municipal i s'ha de demanar la corresponent autorització a l'Ajuntament. Des del consistori apunten que «no podem negociar cap aspecte relacionat amb el Reus amb qui no ostenta la representacó jurídica i administrativa del club». És per això que no poden autoritzar l'ús de les instal·lacions esportives municipals fins que no hi hagi un acord amb l'administrador concursal.

El consistori detalla que «no poden fer més que mantenir-se a l'espera de les noticies oficials de la federació i del posicionament de l'administrador concursal. En el comunicat també admeten que segueixen amb «preocupació» la situació concursal del Reus, tant per com ha afectat a un «important grup de treballadors» de l'entitat que ha desembocat en l'aprovació d'un ERO, com per la situació esportiva de l'entitat i el seu impacte en la vida esportiva de la ciutat.

tracking