Diari Més

Oliver manifesta que el discurs d'Onolfo és «radicalment fals»

L'antic propietari del CF Reus insta a l'americà a denunciar-lo

Joan Oliver a la roda de premsa d'aquest migdia

Joan Oliver: «La denúncia dels jugadors ha agreujat la situació»Nil Morato

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'antic màxim propietari del CF Reus, Joan Oliver, no s'ha quedat callat davant les acusacions que va realitzar Clifton Onolfo el passat divendres. «Tenim un contracte que diu que el deuteésde quatre milions d'euros, en canvi el deute real és de vuit milions», va detallar l'americà que va acusar a Oliver de mentir.

Ara, l'exmandatari del club reusenc assegura que «el seu discurs és radicalment fals, no respon en absolut a la veritat» i afegeix que «no té cap altre objectiu que intentar distreure l'opinió pública tractant d'amagar, un cop més, el flagrant incompliment dels compromisos més essencials que van assumir». Oliver també remarca que«té -Onolfo- el poc seny de tractar d'involucrar públicament a l'Ajuntament de la ciutat i al senyor Joan Laporta culpabilitzant-los dels propis incompliments del senyor Onolfo interessant-se, aquest, en causar el màxim rebombori mediàtic possible».

En el comunicat emès per Oliver també vol deixar clar que «el senyor Joan Laporta no ha gestionat mai el cF Reus Deportiu i la seva única actuació va ser la d'avalar, a petició meva i conjuntament amb la meva persona, un crèdit destinat a mantenir el club en competició de Segona A per la temporada 2018-19» i afegeix que «tant el senyor Laporta com jo mateix estem, ara per ara, pagant personalment aquest crèdit».

Finalment, Joan Oliver insta a Onolfo a que «si considera que hi ha hagut cap mena d'actuació irregular per part meva presenti la corresponent denúncia davant els tribunals de justícia».

MÉS INFORMACIÓ

Onolfo dipositarà els diners necessaris perquè el CF Reus jugui a Tercera Divisió

tracking