El Nàstic perd contra el Real Zaragoza el XI Trofeu Ciutat de Tarragona

El conjunt grana es va veure superat en els últims minuts pels aragonesos, que van remuntar el 2-1 que figurava al minut 76

Imatge de l'equip titular en el XI Trofeu Ciutat de Tarragona.

El Nàstic perd contra el Real Zaragoza el XI Trofeu Ciutat de TarragonaNàstic

El Gimnàstic de Tarragona va encetar el curs esportiu 2019-2020 al Nou Estadi en un partit que va servir per a presentar els jugadors i membres del cos tècnic davant de tots els nastiquers presents. El duel davant els aragonesos va servir per a conèixer el nou guanyador del Trofeu Ciutat de Tarragona, que aquest any ha celebrat l’onzena edició. Cal recordar que la desena edició va reunir als mateixos equips i els campions van ser els tarragonins.

La primera meitat de l’enfrontament va estar molt igualada amb alternança de la possessió i sense concretar en les accions ofensives de tots dos conjunts. Bernabé va intervenir meritòriament al xut de falta de Dwamena des de la mitja lluna de l’àrea grana en el minut 26. Mentre que deu minuts després va ser Bonilla, qui ho va intentar per al Nàstic. El porter Ratón va refusar a córner el xut llunyà del sorià amb la cama esquerra.

A la represa van arribar els gols i el perill a les dues àrees. El conjunt entrenat per Xavi Bartolo va sortir ben posicionat i atrevit en les accions associatives que s’executaven des de la pròpia àrea. Pol Prats i Joel Lasso van crear perill en el 52’, amb xut del davanter sense sort. I el tècnic grana va rotar els onze jugadors en el minut 61. El primer gol va ser de Pol Ballesteros, després d’una bona rematada ajustada a la base del pal des de fora l’àrea. Va ser al minut 71 quan l’extrem va marcar el seu primer gol amb el primer equip. Tres minuts després, l’exgrana Luis Suárez va posar les taules al marcador en aprofitar una indecisió dels tarragonins en la zona defensiva. El Nàstic no va canviar el plantejament i va tornar a avançar-se en el marcador des del punt de penal, després que Brugui forçés la pena màxima. El mateix jugador va marcar enganyant al porter. Els aragonesos van tornar a empatar mitjançant un xut llunyà del seu capità, Javi Ros, que va entrar a prop del pal. I en els últims segons del temps reglamentari, l’equip entrenat per Víctor Fernández va capgirar el marcador. Lasure va aprofitar un rebuig del meta senegalès per marcar el gol de la victòria en el segon amistós que el Gimnàstic de Tarragona disputava en la present pretemporada.

A la conclusió i sobre la gespa del Nou Estadi, l’alcaldessa en funcions de l’Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar; acompanyada del president grana, Josep Maria Andreu, va fer entrega del Trofeu Ciutat de Tarragona al capità del Real Zaragoza, Javi Ros.

ALINEACIONS

Nàstic: Bernabé Barragán, Pol Valentín, David Goldar, Juan Rodríguez, Lolo Plá, Damian Petcoff, Javi Márquez, Joel Lasso, Ferran Giner, Javi Bonilla i Pol Prats.

Al minut 61 van cavniar els onze jugadors per Cheikh, Viti, Roger Brugué, Jonathan Pereira, Ignacio Abeledo, Djetei, Pol Ballesteros, Carlos Albarrán, Roger Figueras, Sergi Cardona i Carreón.

Real Zaragoza: Ratón, Vigaray, Lasure, Dwamena, James I, Raúl Guti, Álex Blanco, Eguaras, Atienza, S. Grippo i Luis Suárez.

També van jugar: Fede Bikoro, Linares, Pombo, Soro, Javi Ros, Nieto, Clemente i Álvarez.

OBSERVACIONS

Partit corresponent a l’XI Trofeu Ciutat de Tarragona disputat al Nou Estadi i arbitrat per Víctor García Verduda del Col·legi Català.