Diari Més

Onolfo dipositarà els diners necessaris perquè el CF Reus jugui a Tercera Divisió

Ha assegurat que el consistori es va comprometre a ajudar al club però que a l'hora de la veritat «ens hem trobat tot el contrari»

Clifton Onolfo en una roda de premsa realitzada el mes de febrer.

Clifton Onolfo en una roda de premsa realitzada el mes de febrer.Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc mesos desprésCliftonOnolfo, propietari delCFReus, ha assegurat en una roda de premsa que l'equip roig-i-negre jugarà la temporada vinent a Tercera Divisió, com a mínim. També ha confirmat que eldilluns vinentdipositarà 30.000 euros en efectiu a la seu de la Federació Catalana de Futbol (FCF) per tal d'inscriure l'equip del Baix Camp a la divisióautonòmica.

Onolfoha aprofitat l'acte per carregar contra Joan Oliver i Jan Laporta, a qui ha acusat de mentir en durant el procésde ventade laSAD. «Tenim un contracte que diu que el deuteésde quatre milions d'euros, en canvi el deute real és de vuit milions».També li ha tocat rebre a l'Ajuntament de Reus,Onolfoha assegurat que el consistori es va comprometre a ajudar al club però que a l'hora de la veritat «ens hem trobat tot el contrari».

Pel que fa a la plaça delCFReus a la Segona Divisió B,Onolfoha dit que la Federació disposa de 400.000 euros d'aval dipositats com a fiança i que és la mateixa Federació qui, amb aquests diners, pot pagar als jugadors i, per tantOnolfocreu queel CFReus té «dret a competir a Segona B».

Finalment el màxim accionista roig-i-negre ha dit que els diners que ha de rebre el club deLaLigai Oliver servirà per pagar lesnòminesals empleats delSAD.Onolfoha avalat el paper de David López com a administrador concursal i ha confirmat aCalderécom a entrenador del primer equip i a DavidCabildopel filial.

tracking