Diari Més

Jonathan Pereira i Juan Rodríguez van fitxar pel Nàstic «seduïts pel projecte»

El club els ha presentat oficialment aquest migdia

Pereira i Rodríguez acompanyats per Parés i Josep Maria Andreu en la seva presentació.

Jonathan Pereira i Juan Rodríguez van fitxar pel Nàstic seduïts pel projecteGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jonathan Pereira i Juan Rodríguez, les dues darreres incorporacions grana, han estat presentades aquest migdia a les instal·lacions del Nàstic. Tots dos futbolistes han compartit el motiu pel qual han decidit fitxar pel conjunt tarragoní: el projecte.

Aquesta és la principal basa que tenen els grana per convèncer jugadors d'alt nivell que, probablement, poden arribar a tenir millors ofertes econòmiques. Així ho ha explicat el director esportiu, Sergi Parés, en la roda de premsa d'aquest migdia. Pel que fa als acabats d'incorporats, Pereira ha estat el primer a passar per la sala de premsa i el president grana, Josep Maria Andreu, l'ha presentat com «el davanter que tots volíem». Pereira arriba lliure, procedent de l'Alcorcón equip en el qual ha militat les dues darreres temporades. «Tenia moltes ganes de començar ja. Se m'ha fet una mica llarg perquè normalment un futbolista té un mes de vacances i jo n'he tingut dos, però també he estat treballant», ha detallat Pereira. El davanter no vol fixar-se un objectiu golejador, però confia en «marcar-ne més que la temporada passada però menys que la següent». Pereira és un clàssic del futbol professional, Segona i Primera, però enguany serà el seu debut a Segona B, un repte que afronta amb molta «il·lusió i ganes» i assegura que «m'és igual si juguem en camps de gespa artificial, a mi no se'm cauen els anells». Ara Pereira està concentrat en adaptar-se als conceptes tàctics que proposa Bartolo per posar-se al nivell dels seus companys.

Juan Rodríguez, central que arriba procedent de l'Sporting, ha estat l'encarregat de tancar les presentacions. El gallec veu Tarragona com una opció per trobar la regularitat que no ha tingut en terres asturianes i «sentir-me important en un projecte». El central es mostra convençut que podrà aportar a l'equip allò que Bartolo li demana, sortir amb la pilota jugada, a banda de contundència. De la mateixa manera que Pereira, es troba concentrat en assolir tots els conceptes tàctics per posar-se al dia com la resta dels seus companys.

Sergi Parés també ha analitzat el mercat de fitxatges i ha comentat que «ho tenim pràcticament tot fet, ara queden pocs fitxatges per completar» però ha afegit que «hi ha jugadors que encara han de marxar, ells ja saben qui són però la veritat és que no està anant tan ràpidament com voldríem».

tracking